ΨΑΡΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ ΡΟΒΙΤΣΑ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΡΥΖΙ
Συνδυάζω μια υπερπλήρη χορτοφαγική σαλάτα με ροβίτσα, άγριο ρύζι και ξηρούς καρπούς, με φιλέτο ψαριού με σάλτσα πορτοκαλιού! Για όσους …
Συνδυάζω μια υπερπλήρη χορτοφαγική σαλάτα με ροβίτσα, άγριο ρύζι και ξηρούς καρπούς, με φιλέτο ψαριού με σάλτσα πορτοκαλιού! Για όσους …
Η υπέρβαση του τηγανητού ψαριού στο σπίτι μας είναι αυτή της τηγανητής πέστροφας όχι συχνά βέβαια, ευτυχώς δεν τις βρίσκω …
Η συνταγή για Φιλέτο Σολωμού με Αμύγδαλα είναι ξεχωριστή και πολύ νόστιμη! Με λίγες μόνο κινήσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε αυτό το …
Ένα ψάρι τηγανητό διαφορετικό από τα άλλα. Γαρνιρισμένο με φιλέ αμυγδάλου για περισσότερη γεύση και πρωτοτυπία!!Υλικά: 4 φιλέτα κοκκινόψαρου ή άλλου …
300-400 γρ. φιλέτο τσιπούρας 100 γρ. φιλέ αμυγδάλου 100 γρ. φρυγανιά τριμμένη 1 αβγό 50 γρ. αλεύρι 2 πατάτες 20 …
Ψάρια Τσιπούρες με νόστιμη κατάλευκη σάρκα, αρωματισμένες με μια βουτυράτη σως φτιαγμένη με αμύγδαλα φιλέ, λευκό κρασί και φρέσκο κόλιαντρο.Μια …
Όταν η πέστροφα ντυθεί με αμύγδαλα…Υλικά Πέστροφες – 8 Αλεύρι – 100 γρ Βιτάμ – 200 γρ Αμύγδαλα φιλέ – …
Μαγειρεύω Οικονομικά – “Επεισόδιο 25” 14/12/2012 ΣΟΛΟΜΟΣ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ, ΑΛΜΥΡΑ ΡΟΛΛΑΚΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ