Ψωμί με προζύμι κρεμμυδιών χωρίς μαγιά
Ένα ψωμί πλούσιο σε προβιοτικά, άκρως υγιεινό, διατηρήσιμο με καταπληκτική γεύση. Ακολουθείστε πρώτα τη συνταγή για τη παρασκευή του προζυμιού …
Ένα ψωμί πλούσιο σε προβιοτικά, άκρως υγιεινό, διατηρήσιμο με καταπληκτική γεύση. Ακολουθείστε πρώτα τη συνταγή για τη παρασκευή του προζυμιού …
Το ψωμί του τόστ δεν προορίζεται γιά να συνοδέψει το φαγητό, αλλά γιά το πρωινό, το κολατσό, τον μπουφέ και …
Τραγανά, πολύσπορα κρικάκια, φτιαγμένα με φυσικό προζύμι. Γιά το πρωινό, αλλά και γιά όλες τις ώρες, ως σνακ και μαζί …
Στο βιβλίο μου, Ψωμιά και ζύμες, υπάρχουν 2 συνταγές για Ζακυνθινή κουλούρα και οι δύο με μαγιά. Η διαφορά είναι …
Πιστεύω ότι ένα ωραίο, φουσκωτό ψωμί με τραγανή κόρα και μεγάλες τρύπες στο εσωτερικό του, είναι το όνειρο κάθε εραστιέχνη …
Είναι πολύ απλή, δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, θέλει μόνο τον χρόνο της, γιατί ως γνωστόν τον φυσικό προζύμι ακολουθεί …
Η συνταγή αυτή που σας δίνω, είναι η ίδια που έφτιαχνε η γιαγιά μου, που την είχε μάθει η δική …
Για το υγρό προζύμι έχουμε μιλήσει πριν ένα χρόνο όταν είδα το γιο μου στο Λονδίνο να ζυμώνει ψωμί με …
Τώρα που ζέστανε ο καιρός, ξεκίνησα να φτιάχνω αλμυρά κράκερς! Βασικός λόγος η αυξημένη κατανάλωση μπύρας, που ζητάει την συνοδεία …
Οι Λαμπροκουλούρες είναι ένα είδος τσουρεκιού, τις έχω φτιάξει και παλιότερα με μαγιά και έχουν ταξιδέψει σε Πολωνία και Λονδίνο. …
Ένα ψωμάκι, ειδικά φτιαγμένο γι’ αυτούς που αγαπούν την ξεροψημένη κόρα και συνηθίζουν ν’ αφήνουν την ψίχα. Είναι εξαιρετικά γευστικό, …
Το ψωμί που ζυμώνει η πεθερά μου σε εβδομαδιαία βάση όλα αυτά τα χρόνια που γνωριζόμαστε. Πιο εύκολο δεν γίνεται! …
Αν και πέρασε η μέρα της Λαγάνας, γράφω τη συνταγή που έφτιαξα φέτος γιατί αλλιώς θα ξεχαστεί.Όσοι δοκίμασαν είπαν ότι …
Αυτή είναι η τρίτη συνταγή για λαγάνα που δημοσιεύω, είχα ξεκινήσει με τα εύκολα, με την απλή λαγάνα με μαγιά …
Νομίζω ότι μετά από πολλούς πολλούς πειραματισμούς ήρθε η ώρα να σας δώσω τη συνταγή για το ψωμί που ζυμώνω …
Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα ψωμάκι που φτιάχνω αρκετά συχνά με το περίσσευμα απο την αναζωογόνηση του φυσικού μου προζυμιού. …
Το έφτιαξα γιατί μου χάρισαν καλό προζύμι και αλεύρι ολικής από ένα μικρό επαρχιακό μύλο…Αλλά και το αλεύρι, το βασικό …
Εδώ και καιρό είχα γράψει για ψωμί με αλεύρι ζέας, το οποίο είχα φτιάξει με προζύμι από κεφίρ. Ο λόγος …
ΨΩΜΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ Υπέροχο αφράτο ψωμάκι με κιτρινη κολοκύθα, φτιαγμένο με το μοναδικό φυσικό προζύμι. Ακόμη ενα μικρό μυστικό …
Το ψωμί του ξενοδοχείου “Άνεσις”, στον Αη Γιάννη του Πηλίου. Δυό χρόνια τώρα, το φτιάχνω και το μοιράζομαι. Έχω συγκεντρώσει …