Ψωμί χωρίς αλάτι
www.argiro.gr
Η ζύμη θα είναι ελαφρά κολλώδης και αραιή. Ιδανικά η θερμοκρασία χώρου πρέπει να είναι γύρω στους 25°C. Αν ο …
Η ζύμη θα είναι ελαφρά κολλώδης και αραιή. Ιδανικά η θερμοκρασία χώρου πρέπει να είναι γύρω στους 25°C. Αν ο …
Η αλήθεια είναι πως με το ψωμί -αλλά και γενικότερα με τις ζύμες- έχω μιά ιδιαίτερη σχέση: σαν ζύμες μου …
Όταν έχω ελεύθερο χρόνο, μου αρέσει να ζυμώνω το ψωμί που σερβίρω στο τραπέζι μας. Συνήθως το ψωμί που φτιάχνω …
Την τρέλα μου με τα ψωμιά την έχετε μάλλον καταλάβει… κάθε φορά με μια μικρή παραλλαγή για ακόμα καλύτερο γευστικό …
Μια από τις αγαπημένες μου συνήθειες του Πάσχα, είναι να φτιάχνω το πασχαλινό μας ψωμί. Μια συνήθεια που κρατώ εδώ …
Για το ψωμί 500 γρ αλέυρι για ψωμί ή για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα αλάτι 25 γρ νωπή μαγιά …