Ψωμί χωρίς αλάτι
Η ζύμη θα είναι ελαφρά κολλώδης και αραιή. Ιδανικά η θερμοκρασία χώρου πρέπει να είναι γύρω στους 25°C. Αν ο …
Η ζύμη θα είναι ελαφρά κολλώδης και αραιή. Ιδανικά η θερμοκρασία χώρου πρέπει να είναι γύρω στους 25°C. Αν ο …
Προζυμένια κασεροψωμάκια της μπουκιάς, μια παραλλαγή της πολύ πετυχημένης συνταγής με τα τυροψωμάκια Μπορείτε βέβαια να χρησιμοποιήσετε και άλλο είδος …
300 γραμμάρια αλεύρι ολικής 150 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50 γραμμάρια ηλιόσποροι για τη γέμιση 50 γραμμάρια ελαιόλαδο …
250 γρ αλεύρι ολικής αλέσεως 250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις μισό κ γ αλάτι 1/4 κ γ ζάχαρη …
Αφράτα ψωμάκια με γέμιση που σας αρέσει γλυκιά ή αλμυρή. Υλικά: 1100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 600 γρ. χλιαρό γάλα 300 …
Διαλύουμε την μαγιά και τη ζάχαρη στο χλιαρό γάλα. Προσθέτουμε το λάδι, τα αυγά, το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το …
Τα υλικά:. 675 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις. 375 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης. 650 ml ζεστό νερό (40C). 3 …
Η ζύμη Brioche τείνει να είναι βαριά, καθώς είναι μια εμπλουτισμένη ζύμη. Έτσι έχουμε μια εμπλουτισμένη ζύμη με υπέροχη γεύση, …
Υλικά: 1000 γρ αλεύρι γ 500 γρ ξηρή μαγιά ζάχαρη 100 γρ ηλιέλαιο 2 αβγά μπέικιν πάουντερ κοφτό αλάτι 1 …
Πάμε να φτιάξουμε παρέα ένα πεντανόστιμο ψωμάκι! Εύκολα, γρήγορα και απλά! Να σου συστήσω τη Λόλα τη Φρατζόλα, που θα …
Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό νερό. Προσθέτουμε το λάδι, το μισό αλεύρρι, το αλάτι και ανακατεύουμε. Ενσωματώνουμε …
Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό νερό. Προσθέτουμε το λάδι και ανακατέυουμε. Βάζουμε περίπου το μισό αλεύρι, το …
Τα ψωμάκια αυτά ολοκληρώνουν -σχεδόν- τις συνταγές στις οποίες έχω πειραματιστεί και φωτογραφίσει με τον αγαπημένο μας Παρασκευά (aka αρτοπαρασκευαστή). …
Να πω ότι η συγκεκριμένη είναι πολυαγαπημένη τόσο δική μου όσο και πολλών φίλων και γνωστών που κατά καιρούς μου …
Συστατικά 1 ξηρή μαγιά 1 κουταλιά ζάχαρη 200 ml νερό 200 ml γάλα 1 αυγό1 ασπράδι 750 γρ αλεύρι γ.ο.χ. …
Πανεύκολα ψωμάκια με γάλα καρύδας σας έχουμε σήμερα. Αυτά τα ψωμάκια έχουν και όνομα. Johnny cakes λέγονται και είναι συνταγή …
Ψωμι “ανεβατο” ευκολο, που μπορει να εμπλουτιστει με σταφιδες, τυρι, μπεικον, σκορδο, ελιες
Το ψωμάκι που φτιάχνω μέρα παρά μέρα για το σπίτι τύπου λαγάνας και αρέσει πολύ σε όλους-Δεν το περιμένω να …
Νομίζω είναι το πιο εύκολο ψωμάκι που έφτιαξα μέχρι τώρα!!!Αγαπημένη συνταγή..Δοκιμαστε.. Λίγα μυστικά ακόμα Είναι προτιμότερο η ζύμη να είναι …
700 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 300 γρ. Αλεύρι ολικής άλεσης 2 φακελάκια ξηρή μαγιά 1 κ.γλ. ζάχαρη 1 κ.σ. κοφτό αλάτι …