ΚΑΣΕΡΟΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // PANINI AL FORMAGGIO, CON LIEVITO MADRE
Προζυμένια κασεροψωμάκια της μπουκιάς, μια παραλλαγή της πολύ πετυχημένης συνταγής με τα τυροψωμάκια Μπορείτε βέβαια να χρησιμοποιήσετε και άλλο είδος …
Προζυμένια κασεροψωμάκια της μπουκιάς, μια παραλλαγή της πολύ πετυχημένης συνταγής με τα τυροψωμάκια Μπορείτε βέβαια να χρησιμοποιήσετε και άλλο είδος …
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε το αλεύρι, τη ξηρή μαγιά, τη ζάχαρη και το αλάτι μαζί. Προσθέστε το ελαιόλαδο και …
Κριτσίνια καρότου Υλικά: • 180 γρ καρότο, καθαρισμένο • 80 γρ ελαιόλαδο • 30 γρ • 20 γρ • 150 …
ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Νόστιμα κριτσίνια ολικής, φυσικά με φυσικό προζύμι! Μπορείτε να διαφοροποιήσετε τις αναλογίες και τα είδη …
Είναι ψωμάκια γαλλικης προέλευσης που έχουν βούτυρο και αυγά, η ψίχα τους γίνετε πλούσια σε γεύση και αφράτη σε υφή. …
Αφράτο ζυμωτό ψωμί με πολύχρωμες πιπεριές, ελιές καλαμών πράσινες-μαύρες και φρέσκο βασιλικό, μοσχοβολάει νόστιμη ελληνική γη! Ένα ψωμί που το …
Η Καθαρά Δευτέρα είναι χαρταετός. Και λαγάνα. Σπιτική λαγάνα. Ποιος είπε ότι δεν φτιάχνεται εύκολα η σπιτική λαγάνα; Και ταραμοσαλάτα. …
Όχι, δεν είναι τυρόψωμο, είναι κανονικό ψωμί! Η αρχή έγινε τις μέρες του Πάσχα, όταν οι γλυκές μυζήθρες που είχα …
Η μυρωδιά από το ζεστό φρεσκοψημένο ψωμί είναι από τις πιο αγαπημένες μου και ειδικά αυτό το ψωμί με Μακεδονικό …
ΨΩΜΙ | Μοναστηριακή συνταγή για πρόσφορο από την Ιερά Μονή Ζερμπίτσης, μοναστήρι σκαρφαλωμένο στα 500μ. του μεγαλοπρεπή Ταΰγετου. Ευχαριστούμε πολύ …
Μια λαγάνα διαφορετική που τρώγεται και σαν ψωμάκια όλες τις εποχές! Τις ελιές και τις λιαστές ντομάτες μπορούμε να τις …
Την συνταγή αυτη την εχω δει στο youtube και απο τότε ειναι το μόνο που φτιαχνω.
Το τζέλτεν το είχαμε δοκιμάσει πριν 2 χρόνια, στην τιρολέζικη παραλλαγή του (συνταγή εδώ) και μας είχε αρέσει πολύ. Σήμερα …
Τo σπιτικό ψωμί είναι μοναδικό… Σήμερα σας προτείνω ένα νοστιμότατο, γεμιστό ψωμί που μπορεί να το φτιάξει ακόμα και μία …
Το στριφτό ψωμί είναι ένα ψωμί που το φτιάχνουν στην Ελβετία, Γερμανία, Αυστρία και ονομάζεται Swiss wurzelbrot. Είναι ένα απλό …
Η φοκάτσια είναι κλασικό ιταλικό έδεσμα. Ένα πλακουτσωτό ψωμί με μυρωδικά ή λαχανικά, που θυμίζει την κυκλαδίτικη λαδένια. Καμιά φορά …
Το ψωμί του τόστ δεν προορίζεται γιά να συνοδέψει το φαγητό, αλλά γιά το πρωινό, το κολατσό, τον μπουφέ και …
Και αυτή την φορά κατάφερα να κάνω ένα σούπερ αφράτο ψωμάκι για το οποίο είμαι αρκετά περήφανη έχω να σας …