Fougasse
Το ιδιαίτερο σχήμα του γαλλικού ψωμιού fougasse, προέρχεται από το στάχυ.. Διαλύουμε την μαγιά και την βάζουμε σε ένα μικρό …
Η συνταγή για ένα υπέροχο ψωμάκι που μπορείτε να απολαύσετε κατά την περίοδο της νηστείας και όχι μόνο. Δοκιμάστε αυτό …
Από τότε που ξεκίνησα να κάνω σπιτικά ψωμάκια δεν έχω σταματήσει να ψήνω. Αφού το κάνω εγώ που δεν είμαι …
Είναι μια συνταγή του Άκη για ελιόψωμα ατομικά! Φυσικά μπορείτε να βάλετε και φέτα μέσα. Έκανα κάποιες μικρές αλλαγές (που …
Μια λαγάνα διαφορετική που τρώγεται και σαν ψωμάκια όλες τις εποχές! Τις ελιές και τις λιαστές ντομάτες μπορούμε να τις …
Το πιο αφράτο τυρόψωμο – ελαιόψωμο που φάγατε ποτέ Υλικά για την ζύμη550 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 80 …
Φτιάξτε μόνοι σας εύκολα και γρήγορα ψωμάκι με ελιές και μπύρα!, Άτομα: 10, Χρόνος προετοιμασίας: 10′, Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα, …
Νηστίσιμα, αρωματικά, αφράτα ή πιο στεγνά (ανάλογα με τόσο σφικτή θα φτιάξουμε τη ζύμη), καταναλώνονται και αντί ψωμιού αν το …
Η συνταγή έλεγε 1 ποτήρι λάδι και 1 νερό,αλλά ήταν ΠΑΡΑ πολύ λιπαρά,έτσι μετά την πρώτη φορά τα κάνω με …
Τo σπιτικό ψωμί είναι μοναδικό… Σήμερα σας προτείνω ένα νοστιμότατο, γεμιστό ψωμί που μπορεί να το φτιάξει ακόμα και μία …
Η φοκάτσια είναι κλασικό ιταλικό έδεσμα. Ένα πλακουτσωτό ψωμί με μυρωδικά ή λαχανικά, που θυμίζει την κυκλαδίτικη λαδένια. Καμιά φορά …
Κορίτσια μου, σήμερα το μενού έχει μια συνταγή εύκολη, γρήγορη και νόστιμη. Μια συνταγή που μπορεί να συνοδεύσει παιδικόή και …
Τα συγκεκριμένα ψωμάκια είναι από τα πιο πετυχημένα αρτοπαρασκευάσματα του τελευταίου καιρού, καθώς έγιναν στα γρήγορα . Ελιόψωμα με μαράθο, …
Τα σπιτικά ψωμί είναι μοναδικά! Δεν θα το πιστεύετε πόσο νόστιμο θα είναι το ψωμί που φτιάξατε με τα χεράκια …
Τι καλύτερο από το φρέσκο ψωμί με ελιές και μάλιστα δυο σε ένα!Μια εύκολη ρουστίκ πρόταση για μαλακά μπαστουνάκια ψωμιού …
Το πρωινό της Δευτέρας θέλει σοβαρότητα αλλά καλή διάθεση, δεν θέλει γκρίνια αλλά αισιοδοξία… πώς αλλιώς θα αντέξεις πέντε μέρες …
Φοκάτσα μπαρέζε, δηλαδή φοκάτσα από το Μπάρι, ίσως το πιό ονομαστό street food της Απουλίας (Puglia). Η φοκάτσα του Μπάρι, …
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 700 γρ κοσκινισμένο Ξηρή μαγιά στιγμής ΓΙΩΤΗΣ 1 1/2 φακελάκι …
ΥΛΙΚΑ 1 σφηνάκι εξαιρετικό ελαιόλαδο, 30 ml τσίπουρο, Χλιαρό νερό όσο πάρει, 1 κ. γλ. Αλάτι, 1 ½ κ. γλ. …
Μεζεδάκι?Κολατσιό?Σνακ για όλες τις ώρες??Ότι κι αν το θεωρήσετε, γεγονός είναι ότι θα απολαύσετε λαχταριστά ψωμάκια με απίστευτη γεύση και …