ΠΑΕΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ (PAELLA DE MARISCO)
Ένα από τα πλέον γνωστά πιάτα της ισπανικής κουζίνας είναι η παέγια. Προέρχεται από τη Βαλένθια της Ισπανίας και οι …
Ένα από τα πλέον γνωστά πιάτα της ισπανικής κουζίνας είναι η παέγια. Προέρχεται από τη Βαλένθια της Ισπανίας και οι …
16 γαρίδες καθαρισμένες 6 φρέσκιες αγκινάρες 100 γρ. βούτυρο Lurpak 50 γρ. ελαιόλαδο 50 ml χυμό λεμονιού 50 ml ούζο …
Γαρίδες εν προκειμένω αυτή τη βδομάδα σε δύο εκδοχές. Σήμερα η πρώτη: ριζότο! Και τι ριζότο! Ένα αρωματικό και πεντανόστιμο …
Από τον Βασίλη Ακρίβο Ημέρα προβολής 29/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 400 γρ. γαρίδες 300 γρ. …
Γαρίδες πιλάφι, με φρέσκες κατακόκκινες τομάτες, αρακά και καρότο. Ένα πιάτο πολύ χορταστικό από μόνο του και ιδιαιτέρως γευστικό, με …
Η Paella, χαρακτηριστικό πιάτο όλης της Ισπανίας, γεννημένο στην Βαλένθια, ξεκίνησε να φτιάχνεται όπως και η δική μας κακαβιά, με …
Η Jambalaya, λοιπόν, μπορεί να γίνει με μοσχάρι, με χοιρινό, με κοτόπουλο, με πάπια, με προσούτο, με λουκάνικα, αλλά και …