Ριζότο με θαλασσινά (ή γαρίδες)
Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης …
Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης …
Υλικά : 1,5 κούπα ρύζι για ριζότο 4 κούπες ζωμό κοτόπουλο 1/2 κ.γ. σαφράν 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 2 σκελίδες …
Υλικά συνταγής 400γρ. ρύζι μακρύκκοκο 1 λίτρο ζωμός κοτόπουλου 800γρ. κοτόπουλο μπούτι (χωρίς κόκκαλο) 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πράσο ψιλοκομμένο …
Το κλασσικό ισπανικό φαγητό με θαλασσινά.
Υλικά 300 γραμμάρια καλαμαράκια ψιλοκομμένα και καθαρισμένα 300 γραμμάρια γαρίδες καθαρισμένες 3 φλιτζάνια του τσαγιού κίτρινο ρύζι 6 φλιτζάνια του …
Από τον Βασίλη Ακρίβο Ημέρα προβολής 29/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 400 γρ. γαρίδες 300 γρ. …
Θα φτιάξετε τoν ζωμό σιγοβράζοντας 2-3 κιλά διάφορα θαλασσινά και καβούκια από αστακό, γαρίδες κλπ. για 40 λεπτά μαζί με …
Υλικά 2 μπούτια κοτόπουλο 60 ml. ελαιόλαδο 250 γρ. ρύζι 250 γρ. φρέσκες γαρίδες 250 γρ. κυδώνια 1 μεγάλο καλαμάρι …
Μυρωδάτη αγαπημένη συνταγή η παέγια ή παέλια με ευωδιές θαλασσινές και λαχανικά.
Η Paella, χαρακτηριστικό πιάτο όλης της Ισπανίας, γεννημένο στην Βαλένθια, ξεκίνησε να φτιάχνεται όπως και η δική μας κακαβιά, με …
ΥΛΙΚΑ: 2 καλαμάρια ή αντίστοιχα σουπιές μισό κιλό μύδια μισό κιλό γαρίδες μισή κούπα ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια τριμμένα 2 σκελίδες …
1,5 φλιτζάνι ρύζι καρολίνα 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 25 μύδια κατεψυγμένα 15 γαρίδες ξεφλουδισμένες 1 καλαμάρι ψιλοκομμένο …
Η παέγια θαλασσινών είναι ένα από τα πιο γνωστά αλλά και πιο νόστιμα ισπανικά πιάτα. Αυτή η συνταγή έχει πολλές παραλλαγές. Η …
Ένα νόστιμο καλοκαιρινό πιάτο με θαλασσινά και ρύζι, πανεύκολο στην παρασκευή του.Υλικά: 1 σακουλάκι Frutti di mare 500 γρ. (η συσκευασία …