ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ
Ήρθε επιτέλους η στιγμή να φτιάξω κι εγώ ένα μυδοπίλαφο! Όχι ότι είναι φαγητό που δεν το έχω φτιάξει ξανά, …
Ήρθε επιτέλους η στιγμή να φτιάξω κι εγώ ένα μυδοπίλαφο! Όχι ότι είναι φαγητό που δεν το έχω φτιάξει ξανά, …
Ριζότο για σήμερα. Οι κολοκυθοανθοί είναι τις εποχής. Εάν όμως θέλετε μια ευκολότερη λύση για να μην παιδεύεστε με το …
Υλικά για 4 άτομα: 300 γρ. ρύζι αρμπόριο ή καρολίνα 100 ml ελαιόλαδο 1 ποτήρι λευκό κρασί 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 …
Τo ελληνικό μας σπανακόρυζο αν κι υπάρχει σε διάφορες παραλλαγές όπως κοκκινιστό, με αυγολέμονο, φούρνου, με πράσο, με αυγά κ.α. …
,1 κιλό φρέσκο σπανάκι 200 γρ. ρύζι μπασμάτι 100 γρ. ελαιόλαδο Άλτις 1 κρεμμύδι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελ. σκόρδο …
Από τον μάγειρα Γιώργο Δεβετζή ,20 – 25 αμπελόφυλλα βάζου 200 γρ. ρύζι νυχάκι 1 κρεμμύδι 10 φρέσκα κρεμμυδάκια ½ …
Καλύτερο κι απ’το σπανακόρυζο!!!
Εύκολο σπυροτό πιλάφι με θαλασσινά!
Πολύ ελληνικό, καλοκαιρινό και εύκολο το φαγητό μας σήμερα. Για το σημερινό φαγητό χρησιμοποίησα ρύζι με φλοιό fytro που είναι …