ΡΥΖΙ ΑΛ ΤΕΛΕΦΟΝΟ // RISO AL TELEFONO
Ενα χυλωμένο ρυζάκι, που όταν βουτήξεις μέσα το πηρούνι σου και πάς να το σηκώσεις, σχηματίζονται λεπτές κλωστές από το …
Ενα χυλωμένο ρυζάκι, που όταν βουτήξεις μέσα το πηρούνι σου και πάς να το σηκώσεις, σχηματίζονται λεπτές κλωστές από το …
Ελαφρύ ριζότο λαχανικών που μπορεί να γίνει το κυρίως πιάτο σας ή και συνοδευτικό για τα ψητά σας. Λίγα μυστικά …
Ριζότο με μοναδικό ροζ-μωβ χρώμα, χαρακτηριστική ελαφρά πικρή και πικάντικη γεύση χάρη στο ραντίτσιο και παχύρευστη υφή χάρη στην κρεμώδη …
Το ριζότο είναι ένα πιάτο που μπορεί να συνδυαστεί με πολλές γεύσεις και αποτελεί μια γαρνιτούρα που πάει σχεδόν με …
Υλικά Μανιτάρια portobello 4 τεμ κομμένα σε χοντρό καρέ Ρύζι 180 γρ για ριζότο Ελαιόλαδο 30 ml Κύβος κότας 1/2 …
Υλικά 1 φλιτζάνι ρύζι ειδικό για ριζότο 1/2 φλιτζάνι μανιτάρια κομμένα σε φετούλες 1 μικρή πράσινη πιπεριά …
Σούπερ δυναμωτικό, πλούσιο σε φυτικές ίνες και χορταστικό. Φαγάκι που θα ζήλευε και ο Popeye! Πάρτε γρήγορα ενέργεια χωρίς πολλές …
Υλικά για 4-5 άτομα: 300 γρ. κάστανα (βάρος με τη φλούδα) βρασμένα για 15′ 50 γρ. κουκουνάρι περασμένο από τηγάνι …
Ριζότο με μπρόκολο, ένα ελαφρύ και υγιεινό πιάτο. Εύκολο στην ετοιμασία και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Απολαύστε το με άφθονη …
Υλικά : 1,5 κούπα ρύζι για ριζότο 4 κούπες ζωμό κοτόπουλο 1/2 κ.γ. σαφράν 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 2 σκελίδες …
Είναι ένα πολύ ωραίο πιάτο για ένα γιορτινό τραπέζι. Νόστιμο (και ποιο risotto δεν είναι νόστιμο, θα μου πείτε…), εφετζίδικο …
Πρόκειται για ένα απλό όσο και αξεπέραστο συνδυασμό: Ρύζι καλής ποιότητας, που να αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες τοσταρίσματος. Vodka δυνατή, …
Ελαφρύ ριζότο λαχανικών που μπορεί να γίνει το κυρίως πιάτο σας ή και συνοδευτικό για τα ψητά σας.
Βαθύ κόκκινο και συνάμα σμαραγδένια το δικό μου. “Vegetarian” και “παντός καιρού” θα γράφει στης δικής μου!!! ) Η μέθοδος …
Ακόμη ένα πεντανόστιμο ριζότο με “φρούτα της θάλασσας” : φρέσκιες γαριδούλες και βόνγκολε δυστυχώς όχι φρέσκιες, αλλά από κονσέρβα πού …
Υλικά – ½ κιλό μανιτάρια φρέσκα (ανάμικτα λευκά ή πορτομπέλο, όχι πλευρώτους) – 200 γρ. μανιτάρια αποξηραμένα που τα βάζουμε …
2 φλ. ρύζι για ριζότο (arborio -karnaroli) ή Καρολίνα 6-1/2 φλ. ζωμός λαχανικών ή κότας 3 κ.σ. μαργαρίνη 1 κ.σ. …
Το ριζότο έχει πολλές παραλλαγές και η παρακάτω είναι απο τις αγαπημένες μου, τρώγεται ευχάριστα χειμώνα- καλοκαίρι.
Οφείλω να ομολογήσω πως ο ggr και τα risotti του μου έχουν δώσει μεγάλη έμπνευση. Είχα δοκιμάσει το ριζότο με …
Γευστικό φαγητό θαλπωρής που το έχω συνδέσει με τον χειμώνα. Ανακατεύεις πάνω από το μάτι της κουζίνας και ζεσταίνεσαι. Ανακατεύεις …