Πιλάφι με θαλασσινά
Πιλάφι με ανάμεικτα θαλασσινά, λαχανικά, κουρκουμά, λευκό κρασί και τυρί κρέμα, εύκολο και πολύ νόστιμο.
Πιλάφι με ανάμεικτα θαλασσινά, λαχανικά, κουρκουμά, λευκό κρασί και τυρί κρέμα, εύκολο και πολύ νόστιμο.
Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης …
Γρήγορο,εύκολο και νηστίσιμο φαγητό! Μια συνταγή του Ηλία Μαμαλάκη !
ΡΙΖΟΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΣΕ ΛΕΥΚΗ ΣΑΛΤΣΑ YΛΙΚΑ : ½ κιλο αναμεικτα θαλασσινα(μυδια, καλαμαρι,καβουρι,κ.λ.π.) 400γρ.ρυζι για ριζοτο η΄καρολινα. ½ ξερο κρεμυδι …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131” 11/11/2013… ΤΣΙΡΜΠΙΡΙ – ΜΑΥΡΟ ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙ
Υλικά 250 γρ. ρύζι γλασέ 12 καραβίδες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 100 ml λευκό κρασί 1 κιλό μύδια 1 κιλό κυδώνια …
Τώρα που μπαίνουμε σε μέρες νηστείας είναι μια καλή πρόταση για το τραπέζι.Υλικά 1 κονσέρβα καλαμάρι καλιφορνέζικο σε φυσικό χυμό …
1,5 φλιτζάνι ρύζι καρολίνα 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 25 μύδια κατεψυγμένα 15 γαρίδες ξεφλουδισμένες 1 καλαμάρι ψιλοκομμένο …
Η παέγια θαλασσινών είναι ένα από τα πιο γνωστά αλλά και πιο νόστιμα ισπανικά πιάτα. Αυτή η συνταγή έχει πολλές παραλλαγές. Η …
Ένα νόστιμο καλοκαιρινό πιάτο με θαλασσινά και ρύζι, πανεύκολο στην παρασκευή του.Υλικά: 1 σακουλάκι Frutti di mare 500 γρ. (η συσκευασία …