ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ
Τις περισσότερες φορές, τα νοστιμότερα δημιουργικά πιάτα προκύπτουν από το πάντρεμα στοιχείων από διαφορετικές κουζίνες, που ο συνδυασμός τους παράγει …
Τις περισσότερες φορές, τα νοστιμότερα δημιουργικά πιάτα προκύπτουν από το πάντρεμα στοιχείων από διαφορετικές κουζίνες, που ο συνδυασμός τους παράγει …
5 πράσα πλυμένα, καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες (από το πράσινο μέρος τους κρατάμε μόνο το πολύ τρυφερό τμήμα) 3 …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μύδια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πράσο ψιλοκομμένο (μόνο το λευκό μέρος) ½ φλιτζ. λευκό κρασί ½ …
Ένα απίθανο γευστικό ταξίδι με αρώματα Ανατολής!
Ένα μυδοπίλαφο για την νηστεία! 2 κιλά μύδια με τα κελύφη. 2 φλιτζάνια τσαγιού ρύζι καρολίνα. 1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας. …
Καλώς σας ξαναβρίσκουμε φίλοι μας, καλή Σαρακοστή!!Με νηστίσιμο φαγάκι θα ξεκινήσουμε, αλλά φυσικά μέχρι το Πάσχα θα έχουμε και πολλές …
Η γέμιση που χρόνια τώρα συνοδεύει τα εδέσματα στο Χριστουγεννιάτικο (και Πολίτικο) τραπέζι μας είναι το Ιτς Πιλάφ. Το πιλάφι …
Υλικά Αγκινάρες – 5 (φρέσκιες ή κατεψυγμένες) Κουκουνάρι – 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Ρύζι Καρολίνα – 1 1/2 φλυτζάνι του …