Paella Primavera
www.lovecooking.gr
Το πιο διάσημο Ισπανικό πιάτο στην χορτοφαγική εκδοχή του! της Βίκυς Χριστοπούλου
Το πιο διάσημο Ισπανικό πιάτο στην χορτοφαγική εκδοχή του! της Βίκυς Χριστοπούλου
Πρώτα απ ‘όλα, επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω τον Κρόκο Κοζάνης (Crocus Κοζάνης). Ο Κρόκος είναι ένα λουλούδι του οποίου …
Υλικά 300 γρ. ρύζι για ριζότο (εγώ έβαλα carnaroli) 200 γρ. μανιτάρια (κομμένα σε χοντρές φέτες) 1 πράσο (κομμένο σε …