Paella Primavera
www.lovecooking.gr
Το πιο διάσημο Ισπανικό πιάτο στην χορτοφαγική εκδοχή του! της Βίκυς Χριστοπούλου
Το πιο διάσημο Ισπανικό πιάτο στην χορτοφαγική εκδοχή του! της Βίκυς Χριστοπούλου
Πρώτα απ ‘όλα, επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω τον Κρόκο Κοζάνης (Crocus Κοζάνης). Ο Κρόκος είναι ένα λουλούδι του οποίου …
Υλικά Αγκινάρες – 5 (φρέσκιες ή κατεψυγμένες) Κουκουνάρι – 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Ρύζι Καρολίνα – 1 1/2 φλυτζάνι του …