Η πιο νόστιμη Ισπανική παέγια θαλασσινών
Η συνταγή που μοσχοβολάει θάλασσα. Αυτή η Ισπανική παέγια θαλασσινών θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Φτιάχνεται σχετικά εύκολα …
Η συνταγή που μοσχοβολάει θάλασσα. Αυτή η Ισπανική παέγια θαλασσινών θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Φτιάχνεται σχετικά εύκολα …
Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης …
Υλικα για 2 ατομα: 4 μεγάλες γαρίδες καθαρισμενες 200γρ. γυαλιστερές(5-6τεμαχια) 200γρ.περιπου κυδωνια 300γρ. μυδια 1 …
Υλικά 250 γρ. ρύζι γλασέ 12 καραβίδες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 100 ml λευκό κρασί 1 κιλό μύδια 1 κιλό κυδώνια …
Υλικά 2 μπούτια κοτόπουλο 60 ml. ελαιόλαδο 250 γρ. ρύζι 250 γρ. φρέσκες γαρίδες 250 γρ. κυδώνια 1 μεγάλο καλαμάρι …
Η Paella, χαρακτηριστικό πιάτο όλης της Ισπανίας, γεννημένο στην Βαλένθια, ξεκίνησε να φτιάχνεται όπως και η δική μας κακαβιά, με …