Ριζότο μανιταριών
ΥΛΙΚΑ 500 γρ μανιταρια λευκά 500 γρ ρυζι αρμποριο ή Καρολίνα 2 σκελιδες σκόρδο ψιλοκομενες 1 μικρο ξερο κρεμμυδι ψιλοκομενο …
ΥΛΙΚΑ 500 γρ μανιταρια λευκά 500 γρ ρυζι αρμποριο ή Καρολίνα 2 σκελιδες σκόρδο ψιλοκομενες 1 μικρο ξερο κρεμμυδι ψιλοκομενο …
Σε αυτή λοιπόν την ανάρτηση μοιραζόμαστε μαζί σας, ακόμα μια εύκολη συνταγή κατάλληλη για την κατσαρόλα. Είναι ένα φαγητό πολύ …
Ήρθε επιτέλους η στιγμή να φτιάξω κι εγώ ένα μυδοπίλαφο! Όχι ότι είναι φαγητό που δεν το έχω φτιάξει ξανά, …
Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες εδώ είμαι πάλι να μοιραστώ τη συνταγή που μαγείρεψα και πάθαμε πλάκα με το Στέφανο …
700 γρ μύδια κατεψυγμενα 1 μεγάλο κρεμμύδι 4 φρέσκα κρεμιδακια 2 φύλλα δάφνης 100 γρ λευκό κρασί 2 ποτήρια ρύζι …
Ένα από τα πλέον γνωστά πιάτα της ισπανικής κουζίνας είναι η παέγια. Προέρχεται από τη Βαλένθια της Ισπανίας και οι …
Υλικά Χταπόδι 1 κιλό περίπου φρέσκο ή καταψυγμένο Σπανάκι 1 κιλό Ρύζι 300 γρ Κρεμμυδάκια φρέσκα 4-5 τεμ Κρεμμύδι ξερό …
Υλικά για 4 άτομα: 300 γρ. ρύζι αρμπόριο ή καρολίνα 100 ml ελαιόλαδο 1 ποτήρι λευκό κρασί 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 …
Υλικά συνταγής 20 μύδια με κέλυφος 500γρ. μύδια καθαρισμένα 1 φλιτζ. ρύζι κίτρινο 1 φλιτζ. νερό ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 3 …
Ένα πολύ εντυπωσιακό και γιορτινό ριζότο μας προτείνει αυτή η συνταγή. Δοκιμάστε το!
Μετά από την έντονη κρεατοφαγία των ημερών καλο είναι να κάνουμε μια μικρή αποτοξίνωση οικογενειακώς. Εμείς λοιπόν για σήμερα το …
Το πιο διάσημο Ισπανικό πιάτο στην χορτοφαγική εκδοχή του! της Βίκυς Χριστοπούλου
16 γαρίδες καθαρισμένες 6 φρέσκιες αγκινάρες 100 γρ. βούτυρο Lurpak 50 γρ. ελαιόλαδο 50 ml χυμό λεμονιού 50 ml ούζο …
Σήμερα όμως φτιάξαμε πρασόρυζο με σέλινο εντελώς παραδοσιακό! Είναι άλλωστε περίοδος νηστείας, επομένως για πολλούς που νηστεύουν, αυτού του είδους …
Εύκολο, παραδοσιακό Πρασόρυζο! Ένα απλό, παραδοσιακό, νόστιμο πιάτο: Πρασόρυζο! Το πιάτο αυτό είναι από τα πιο δημοφιλή χορτοφαγικά πιάτα της Ελληνικής …
Ένα νόστιμο ριζότο με σπανάκι και μανιτάρια που μπορεί να αποτελέσει και πιάτο από μόνο του. Τα μανιτάρια δίνουν την …
ΡΙΖΟΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΣΕ ΛΕΥΚΗ ΣΑΛΤΣΑ YΛΙΚΑ : ½ κιλο αναμεικτα θαλασσινα(μυδια, καλαμαρι,καβουρι,κ.λ.π.) 400γρ.ρυζι για ριζοτο η΄καρολινα. ½ ξερο κρεμυδι …
4-5 κατεψυγμένες αγκινάρες Ifantis 1 φλυτζ. ρύζι αρμπόριο 50 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 25 ml μαργαρίνη με 25% …
Από τον Chef Γκίκα Ξενάκη Ημέρα προβολής 19/12/13 ΥΛΙΚΑ 250 γρ ρύζι arborio (ή carnarolli) 500 γρ. κολοκύθα 70 γρ. …
Υλικα για 2 ατομα: 4 μεγάλες γαρίδες καθαρισμενες 200γρ. γυαλιστερές(5-6τεμαχια) 200γρ.περιπου κυδωνια 300γρ. μυδια 1 …