Ριζότο με μανιτάρια, πράσο και μασκαρπόνε
www.sintagespareas.gr
Έμπνευση της στιγμής για να μεταλλάξω το πρασόρυζο σε κάτι που θα απολαύσει και ο καλός μου! 500 γρ. ρύζι …
Έμπνευση της στιγμής για να μεταλλάξω το πρασόρυζο σε κάτι που θα απολαύσει και ο καλός μου! 500 γρ. ρύζι …
Υλικά (για 4 άτομα – πρώτο πιάτο) υγρά (Brodo) 5 φλ. τσαγιού ζωμός λαχανικών ½ φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί …
Από τον Chef Γιάννη Καβούκη ΥΛΙΚΑ 200 γρ. ρύζι αρμπόριο 1 κολοκύθι 1 κρεμμύδι μικρό 2 γρ. κρόκο Κοζάνης 1 …
Yλικά Ρύζι Αρμπόριο Κρεμμύδι ξερό Κρεμμύδι φρέσκο Κρασί λευκό Αλάτι Πιπέρι Λεμόνι Κουκουνάρι Σαφράν Μαϊντανός Εστραγκόν Μασκαρπόνε Υλικά για μπαρμπούνι …
Το ριζότο είναι συνήθως ένα φίνο και εκλεπτυσμένο φαγητό και αν το συνδυάσουμε με το ξεχωριστό άρωμα του αστακού, τότε …