ΤΙΈΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΥΛΊΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE
illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Γιά την συνταγή είχαμε μιλήσει πολύ αναλυτικά εδώ και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το επαναλάβουμε. Απλά να θυμίσουμε …
Γιά την συνταγή είχαμε μιλήσει πολύ αναλυτικά εδώ και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το επαναλάβουμε. Απλά να θυμίσουμε …
200γρ ρύζι 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο 200γρ σπανάκι κατεψυγμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 500γρ γαρίδες κατεψυγμένες και καθαρισμένες 2 κουταλιές άνηθο …
Το πιο διάσημο Ισπανικό πιάτο στην χορτοφαγική εκδοχή του! της Βίκυς Χριστοπούλου