ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ
Ήρθε επιτέλους η στιγμή να φτιάξω κι εγώ ένα μυδοπίλαφο! Όχι ότι είναι φαγητό που δεν το έχω φτιάξει ξανά, …
Ήρθε επιτέλους η στιγμή να φτιάξω κι εγώ ένα μυδοπίλαφο! Όχι ότι είναι φαγητό που δεν το έχω φτιάξει ξανά, …
4 μικρα λουκάνικα με πάπρικα ψιλοκομμένα 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμενο 1 καρότο ψιλοκομμενο 1/2 κούπα αρακά βρασμένο
Ένα κλασικό ελληνικό φαγητό γεμάτο άρωμα και γεύση!!!…
5 πράσα πλυμένα, καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες (από το πράσινο μέρος τους κρατάμε μόνο το πολύ τρυφερό τμήμα) 3 …
Το λαχανόρυζο είναι από τις πολύ λιτές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας. Είναι από τα πιάτα που το βασικό συστατικό του …
Σήμερα όμως φτιάξαμε πρασόρυζο με σέλινο εντελώς παραδοσιακό! Είναι άλλωστε περίοδος νηστείας, επομένως για πολλούς που νηστεύουν, αυτού του είδους …
Υλικά Κιμάς 700 γρ Ρύζι Καρολίνα 400 γρ Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ ψιλοκομμένα Ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού Ντοματοχυμός 1/2 …
Το γαριδοπίλαφο είναι απο τα πολύ αγαπημένα μου φαγητά. Ηταν μια από τις σπεσιαλιτέ της γιαγιά Ανδρομάχης, και για την …
Γευστικότατο λαχανόρυζο που θα φαγωθεί ευχάριστα και από τους πιο δύσκολους.
Θα φτιάξετε τoν ζωμό σιγοβράζοντας 2-3 κιλά διάφορα θαλασσινά και καβούκια από αστακό, γαρίδες κλπ. για 40 λεπτά μαζί με …
Υλικά 300 γρ. φακές 300 γρ. ρύζι καρολίνα 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 καρότα κομμένα σε μικρά κυβάκια 1 λουκάνικο …