Σκορδαλιά με πατάτα
Η σκορδαλιά με πατάτα ή με ψωμί αποτελεί ένα βασικό ελληνικό ντιπ. Την έχουμε συνδυάσει με τον μπακαλιάρο την 25η …
Η σκορδαλιά με πατάτα ή με ψωμί αποτελεί ένα βασικό ελληνικό ντιπ. Την έχουμε συνδυάσει με τον μπακαλιάρο την 25η …
5 πατάτες 8 σκ. σκόρδου καθαρισμένες ελαιόλαδο όσο πάρει ξίδι όσο θέλουμε αλάτι
σκορδαλιά είναι πολύ γνωστό ορεκτικό στην Ελλάδα. Είναι συνδυασμένη στο μυαλό μας με την 25η Μαρτίου όπου ο περισσότερος κόσμος …
Εθιμικά συνηθίζεται την 25η Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου να καταναλώνουμε ως έθνος ένα πολύ νόστιμο φαγητό της Ελληνικής Κουζίνας. …
ΥΛΙΚΑ: 5-6 Μετριες πατατες 4 σκελιδες σκόρδο 2-3 κουταλιες της σουπας ξυδι 1 λεμονι το χυμο του Αλάτι-ασπρο πιπέρι 1 …
Παραδοσιακή αλιάδα με πατάτες και ζωμό από μπακαλιάρο. Το απαραίτητο δίδυμο των εθνικών μας εορτών και νηστειών, όταν επιτρέπεται η …
Η παραδοσιακή σκορδαλιά με πατάτες, για την ημέρα της 25ης Μαρτίου και όχι μόνο!!
Σκορδαλιά η αγαπημένη! Στη συνταγή που σας προτείνουμε τη φτιάξαμε στην εκδοχή με πατάτες. Πιστεύουμε
Με πατάτα και ζωμό από βρασμένα ψαράκια!!!!! Νοστιμότατη!!!!!
Υλικά300 γρ. πατάτες πολύ καλά βρασμένες1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο2 κουταλιές σούπας ξίδι2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού5 σκελίδες…[[ This is …
Καθαρίζουμε τις πατάτες, οι οποίες καλό θα ήταν να είναι φρεσκοβρασμένες και ζεστές και τις περνάμε από την μηχανή του …
Υλικά * 5 – 6 σκελίδες σκόρδο * 1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι * λίγο ξύδι * αλάτι * 2 – …
Κάνοντας τις πατάτες πουρέ φτιάχνουμε μια νόστιμη σκορδαλιά!