ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΨΑΡΙΚΑ
400 γρ. σταμναγκάθι 200 γρ. μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο 200 γρ. τόνο σε λάδι 10 αντζούγιες φιλέτο 1 φλ. ελιές θρούμπες χωρίς …
400 γρ. σταμναγκάθι 200 γρ. μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο 200 γρ. τόνο σε λάδι 10 αντζούγιες φιλέτο 1 φλ. ελιές θρούμπες χωρίς …
Την επόμενη εβδομάδα είναι η 25η Μαρτίου που παραδοσιακά τρώμε ψάρι. Αν σας μείνει ψάρι για την επόμενη μέρα, μπορείτε …
Μια δροσερή σαλάτα, παλιότερα μόνο καλοκαιριάτικη (που τα αμπελοφάσουλα ήταν στην εποχή τους), στις μέρες για όλο το χρόνο χάρη …
Από τον Chef Χρόνη Δαμαλά Ημερομηνία προβολής 21/06/2013 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής ,350 γρ. …
Μία ενδιαφέρουσα συνταγή από την Ισπανία.Υλικά 2 σκελίδες σκόρδο ξεφλουδισμένες 2 φλιτζάνια κόκκινες φακές 2 φύλλα μαρουλιού κομμένα σε λεπτές …
Εύκολη παραδοσιακή συνταγή για σκορδαλιά, όπως την κάνει η πατρινή γιαγιά μου!!! Επειδή όμως είναι βαρυά, όσοι έχουν πρόβλημα με …