Το αγιολί (aioli) είναι για μένα η απόλυτη εναλλακτική της σκορδαλιάς που δε με πειράζει στο στομάχι και ως τέτοια …
Συνταγές για αϊολί σε Σάλτσες
-
-
Υλικά 1 ψημένη σε αλουμινοχαρτο στο φουρνο πατάτα καθαρισμενη σε κυβάκια. 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 4 κουταλιες μαγιονέζα Λίγο λάδι …
-
Ιδανική για ψάρια, θαλασσινά αλλά και βραστά λαχανικά!
-
Μια γευστική σάλτσα για βραστά ή ψητά λαχανικά !
-
Μια συγγενής της δικής μας σκορδαλιάς απο τη Ν. Γαλλία που συνοδεύει υπεροχα ψητά και τηγανητά λευκά κρέατα ψαρια και …
-
H τελειότερη σος από την Προβηγκία, που κατέκτησε τη Μεσόγειο. Εμείς την απολαμβάνουμε με φυτικά υλικά και πολλή πολλή όρεξη!