Ντιπ παντζαριού με αμύγδαλα και παρμεζάνα
Υλικά για 1 μικρό μπολ: 50 γρ. αμύγδαλα λευκά και καβουρδισμένα και τριμμένα στο μούλτι 2 παντζάρια λαδωμένα και ψημένα …
Υλικά για 1 μικρό μπολ: 50 γρ. αμύγδαλα λευκά και καβουρδισμένα και τριμμένα στο μούλτι 2 παντζάρια λαδωμένα και ψημένα …
Υλικά συνταγής 8 κ.σ. μαγιονέζα 4 κ.σ κέτσαπ 1 κ.σ. ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο 1-2 κ.σ. ξύδι ½ κ.γ μπράντι 1 …
Πήρα μερικές που τις έψησα για να τις βάλω σε βάζο με λαδόξιδο και τις υπόλοιπες τις έκανα αυτό το …
ΝΤΙΠ ΑΝΤΖΟΥΓΙΑΣ Υλικά: 1) 100 γραμμάρια φιλέτα αντζούγιας διατηρημένα στο λάδι και στραγγισμένα 2) 150 γραμμάρια ψωμί ψίχα 3) …
Γευστικό ντιπ , εύκολο και γρήγορο για να ανοίξει η όρεξη! Ντομάτες – 3 – 4 Σκόρδο – 3 – …
Πανω σε ψημενο ψωμακι ειναι ενα νοστιμο ορεκτικο.
Η Παιδοδιαιτολόγος – Παιδοδιατροφολόγος Ελένη Κουή μάς δίνει εύκολες, γευστικότατες παρασκευές, με τις οποίες μπορούμε να συνοδεύσουμε κριτσίνια, φρυγανιές, φρυγανισμένο ψωμί, …