Πέστο βασιλικού ψιλοκομμένο στο χέρι – απίστευτη γεύση!
Τα μακαρόνια είχαν χαρακτήρα και ένταση στην γεύση ενώ το έτοιμο πέστο τα ισοπεδώνει. Δοκιμάστε το και πείτε μου. Πιστεύω …
Τα μακαρόνια είχαν χαρακτήρα και ένταση στην γεύση ενώ το έτοιμο πέστο τα ισοπεδώνει. Δοκιμάστε το και πείτε μου. Πιστεύω …
Οι Ρωμαίοι συνήθιζαν να λιώνουν σκόρδο και να το ανακατεύουν με διάφορα μυρωδικά εποχής και τυρί. Οι σύγχρονοι Ιταλοί μας …
Υλικά – 2 φλ. τσ. φύλλα βασιλικού καθαρισμένα και ψιλοκομμένα με μαχαίρι – ½ φλ. τσ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα ή τυρί …
Για το πέστο βασιλικού στην ποσότητα που βλέπετε μέσα στο βάζο χρειάστηκε ένα αρκετά μεγαλωμένο φυτό βασιλικού που καθημερινά πότιζα …
1 κούπα καρύδια (καρυδόψιχα) 2 κούπες πλατιά φύλλα βασιλικού 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 κούπα τυρί παρμεζάνα τριμμένη 1/3 κούπας ελαιόλαδο …
Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για πέστο που μπορεί να έχει χίλιες δυό εφαρμογές στα φαγητά σας. Η γεύση του; …
Ο καθένας μπορεί να φέρει το πέστο στα μέτρα του. Λίγο παραπάνω σκόρδο (όχι για μένα, ευχαριστώ), λίγη παραπάνω παρμεζάνα, …
Ο μυρωδάτος βασιλικός σε μια σάλτσα γευστική! Υλικά Βασιλικός φρέσκος – 3 φλυτζάνια του τσαγιού Σκόρδο – 3 σκελίδες Κουκουνάρι …
Υλικά: 2 φλιτζάνια του τσαγιού φρέσκα φύλλα βασιλικού 1/4 φλιτζάνι του τσαγιού κουκουνάρι 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη ή …
Φτιάξτε μόνοι σας σπιτική σάλτσα πέστο βασιλικού, εύκολα και γρήγορα.Παρόμοιες συνταγές:Φρέσκο πέστο βασιλικούΣάλτσα πέστοΣάλτσα Βασιλικού (για ψάρι και ζυμαρικά)
Το πέστο εκτός από σπαγγέτι συνοδεύει και άλλα ζυμαρικά (π.χ. ταλιατέλες) αλλά και ριζότο, πατάτες βραστές. Μπορούμε ακόμα να προσθέσουμε …
Φτιάξτε μόνοι σας λαχταριστό σπιτικό πέστο και συνοδέψτε με αυτό ζυμαρικά, ρύζι, πατάτες ή απλά απολαύστε το πάνω σε φρυγανισμένο …