Pesto alla Genovese, το πέστο της Tiziana
Φτιάχνουμε Γενοβέζικο πέστο! μια αυθεντική ιταλική συνταγή που εκτός από βασιλικό, μυρίζει μεσόγειο σε όλο της το μεγαλείο!
Φτιάχνουμε Γενοβέζικο πέστο! μια αυθεντική ιταλική συνταγή που εκτός από βασιλικό, μυρίζει μεσόγειο σε όλο της το μεγαλείο!
Η Pesto alla Genovese είναι μια γνήσια ιταλική σάλτσα που εξαιτίας του καταπληκτικού της αρώματος και της υπέροχης γεύσης της …
Υλικά συνταγής 15 καρύδια 3 κ.σ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 2 σκελίδες σκόρδο 1 ματσάκι βασιλικός ½ φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη ½ φλιτζ. …
Ο καθένας μπορεί να φέρει το πέστο στα μέτρα του. Λίγο παραπάνω σκόρδο (όχι για μένα, ευχαριστώ), λίγη παραπάνω παρμεζάνα, …
Ένα πέστο 4 εποχών που, όμως, τούτη την εποχή βρίσκεται στο ζενίθ της νοστιμιάς του! ΥΛΙΚΑ 4-5 ντομάτες κομμένες στη …
Υλικά: 2 φλιτζάνια του τσαγιού φρέσκα φύλλα βασιλικού 1/4 φλιτζάνι του τσαγιού κουκουνάρι 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη ή …
Το πέστο εκτός από σπαγγέτι συνοδεύει και άλλα ζυμαρικά (π.χ. ταλιατέλες) αλλά και ριζότο, πατάτες βραστές. Μπορούμε ακόμα να προσθέσουμε …