Σάλτσα με αντζούγιες, κάπαρη και ελιές για ζυμαρικά
Ποτέ δε θα μπορούσα να σκεφτώ ότι αυτό το φαγητό για να πάει κάτω… θα χρειαζόταν τσιπουράκι, μακαρόνια με τσιπουράκι; …
Ποτέ δε θα μπορούσα να σκεφτώ ότι αυτό το φαγητό για να πάει κάτω… θα χρειαζόταν τσιπουράκι, μακαρόνια με τσιπουράκι; …
υλικά 300γρ μπρόκολο 200γρ γιαούρτι 2% 1 σκέλιδα σκόρδο 2 κουταλιές χυμό λεμόνι 1 φιλέτο αντζούγια μερικά φύλλα βασιλικού μικρές …
Υλικά συνταγής 3 φιλέτα αντζούγιας λιωμένα 4 κ.σ. κεφαλοτύρι τριμμένο ½ φλιτζ. κρέμα γάλακτος 1 κ.σ. μουστάρδα ⅓ φλιτζ. μαϊντανός …
ΝΤΙΠ ΑΝΤΖΟΥΓΙΑΣ Υλικά: 1) 100 γραμμάρια φιλέτα αντζούγιας διατηρημένα στο λάδι και στραγγισμένα 2) 150 γραμμάρια ψωμί ψίχα 3) …
2 σκελίδες σκόρδο 1 μικρή χούφτα κάπαρη 1 μικρή χούφτα αγγουράκια τουρσί σε γλυκό ξύδι 6 φιλέτα αντσούγας 2 μεγάλα …
Υλικά συνταγής 1 κουτί τόνο (200 γρ.) 2 κουτιά αντζούγιες (56 γρ. καθεμιά) 1 κουταλιά σούπας κοφτή μουστάρδα σκόνη λάδι, λεμόνι …
Υλικά 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1/2 κουταλάκι ξηρή μουστάρδα 3-4 κουταλιές χυμός λεμονιού 1 κουταλάκι Γούστερ σος 50 γρ. αντσούγες …
Μία πολύ νόστιμη, ξεχωριστή στη γεύση, σάλτσα, για να συνοδεύσετε κρύα κρέατα. Η “επίσημη συνοδός” του vitello tonnato !