σάλτσα μπεαρνέζ – η βουτυράτη φίλη του εστραγκόν
www.pandespani.com
Μια από τις βασικές σάλτσες της γαλλικής κουζίνας είναι ικανή να μεταμορφώσει και το πιο απλό ψητό κρέας σε ξεχωριστό …
Μια από τις βασικές σάλτσες της γαλλικής κουζίνας είναι ικανή να μεταμορφώσει και το πιο απλό ψητό κρέας σε ξεχωριστό …
25 γρ φρέσκα φύλλα εστραγκόν 80 γρ ψίχα ψωμιού 6 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο αλάτι πιπέρι ξύδι από …
Το ωμό ελαιόλαδο είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την υγεία μας αλλά πάντοτε πρέπει να καταναλώνουμε με μέτρο. Τώρα το καλοκαίρι …
Αυτή είναι μία εύκολη σάλτσα που πάει καταπληκτικά με ψάρια στην θέση του παραδοσιακού λαδολέμονου. Υλικά 3 κουταλιές …
…σκεφτόμενη όλα αυτά το μόνο που ήθελα ήταν μια ωραιότατη σαλάτα με το χάδι του κατάξανθου ελληνικού ελαιόλαδου και μια …
Υλικά 150 γρ. μαγιονέζα έτοιμη (σπιτική ή του εμπορίου) 5 κουτ. σούπας μουστάρδα, προτιμότερο καυτερή 1 κουτ. σούπας ξίδι της …