Σάλτσα με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος
…
…
Γρήγορη και νόστιμη σάλτσα με τυρί κρέμα για ρολό ψητό κοτόπουλο. Έτοιμη σε 3 λέπτα.
Η διάσημη sour cream, τώρα και σπιτική! Ακολουθήστε την πανεύκολη συνταγή και θα έχετε σε λίγα λεπτά έτοιμη ξυνή κρέμα …
Η συνταγή για τη σάλτσα αυτή, είναι η επικρατέστερη που σερβίρεται στην Ελλάδα με το όνομα καρμπονάρα. Η αυθεντική ιταλική …
Μια πολύ νόστιμη, εύκολη και γρήγορη σάλτσα, που ταιριάζει καταπληκτικά με θαλασσινά, αλλά και σαλάτες, λαχανικά ή πουλερικά. Απολαύστε τη …
Λατρεύω τα μήλα και πάντα προσπαθώ να βρω κάτι καινούριο και ενδιαφέρον να τα συνοδέψω! Ψάχνοντας λοιπόν για κάτι διαφορετικό, …
Είναι μια κρεμώδης σάλτσα για ψητό γουρουνόπουλο και ρολό. 2 φλιτζάνια ανάμικτα λαχανικά 1 κύβο ζωμό βοδινού 2 κουταλιές κέτσαπ …
Υλικά συνταγής 3 φιλέτα αντζούγιας λιωμένα 4 κ.σ. κεφαλοτύρι τριμμένο ½ φλιτζ. κρέμα γάλακτος 1 κ.σ. μουστάρδα ⅓ φλιτζ. μαϊντανός …
Αν ψάχνετε για ένα γρήγορο και εύκολο ορεκτικό και να γίνει αγαπημένο, για εσάς και την παρέα σας, αυτό εδώ …
Σήμερα, θα σας δείξω την δική μου εκδοχή αυτής της πεντανόστιμης σάλτσας.Είναι τόσο ευέλικτη και μπορεί να αποτελέσει συνοδευτικό για …
Θυμάστε τα τριπλά μπριοσάκια με πατάτα και τσένταρ που είχα φτιάξει τις προάλλες??Τα είχαμε συνοδεύσει με το ντιπ με τυριά …
Πρόκειται για τη γνωστή sour creme που δυστυχώς δεν τη βρίσκει κανείς εύκολα στα ελληνικά super market! Εδώ σας παρουσιάζω …
Γρήγορη και νόστιμη σάλτσα με τυρί κρέμα για ρολό ψητό κοτόπουλο. Έτοιμη σε 3 λέπτα. 250 γρ τυρί κρέμα 150 …
Σάλτσα με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος που συνοδεύει τέλεια χοιρινό σνίτσελ αλλά και μακαρόνια. λίγο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 1 μικρό …
Υλικά Blue cheese 200 γρ (μπλε τυρί) Κρέμα γάλακτος 350 γρ Μαϊντανός 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο Πιπέρι ανάλογα πόσο καυτερή …
Γκουρμέ μους πέστροφας με πράσινα μυρωδικά, λεμόνι και τσίλι σος.
Αυτή είναι η μους που φτιάχνω κάθε χρόνο τα τελευταία περίπου 10 χρόνια για τον Χριστουγεννιάτικο μπουφέ, γι’ αυτό και …
Με αυτή τη sauce θα συνοδέψετε κόκκινα ή και άσπρα κρέατα. Δένει εξίσου “ι δ ι α ί τ ε …
Μία συνταγή από τους “The New York Times” που μπορείτε να τη δείτε εδώ, με μία-δυο μικρές (;) αλλαγές/προσθήκες.
Μία πολύ απλή σάλτσα, πολύ καλή για συνοδευτικό ενός πιάτου ψητού σολομού, βραστού μπακαλιάρου, τηγανιτής γλώσσας. Αλλά και λαχανικών (μπρόκολο, …