Το αγιολί (aioli) είναι για μένα η απόλυτη εναλλακτική της σκορδαλιάς που δε με πειράζει στο στομάχι και ως τέτοια …
Συνταγές με κρόκοι για Σάλτσες
-
-
Αυτή είναι η συνταγή που μου έφτιαχνε η πεθερά μου γιά να συνοδεύω το βραστό ψάρι.Εγώ πλέον την χρησιμοποιώ παντού,έχει …
-
Μια πολύ εύκολη, γρήγορη, οικονομική και νόστιμη συνταγή για να συνοδεύσετε τα μακαρόνια σας ή το κοτόπουλό σας! Φτιάχνετε με …
-
Τύφλα να ‘χει η αγοραστή!
-
Η συνταγή για τη σάλτσα αυτή, είναι η επικρατέστερη που σερβίρεται στην Ελλάδα με το όνομα καρμπονάρα. Η αυθεντική ιταλική …
-
-
Υλικά 1 κρόκος και 1 αυγό ολόκληρο 2 κ.σ μουστάρδα 2 κ.σ ξύδι 125 ml ελαιόλαδο 250 ml αραβοσιτέλαιο Χτυπάμε …
-
Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Η ιδέα του είναι πολύ απλή : …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Η γεύση της σπιτικής μαγιονέζας είναι διαφορετική από αυτή του εμπορίου και απογειώνει γευστικά στη στιγμή τα πιάτα, που συνοδεύει. …
-
Ομολογώ ότι ζορίστηκα πολύ για να πετύχω την σωστή Hollandaise για τα Eggs Benedict. Θυσίασα πολλά αυγά, έλιωσα πολλά κιλά …
-
Μια από τις βασικές σάλτσες της γαλλικής κουζίνας είναι ικανή να μεταμορφώσει και το πιο απλό ψητό κρέας σε ξεχωριστό …
-
-
Υλικά – 2 κρόκοι αυγών – 1 κ.γ. μουστάρδα ντιζόν – 500 ml ηλιέλαιο – 1-2 κ.σ. ξύδι λευκό – …
-
Η μαγιονέζα, είναι μια πηχτή σάλτσα με βάση το αυγό, το ελαιόλαδο και προαιρετικά τη μουστάρδα, μαζί με ξύδι ή …
-
Η σάλτσα Ολλαντέζ είναι μια από τις 5 βασικές σάλτσες της Γαλλικής Κουζίνας, από την οποία προκύπτουν δεκάδες άλλες, με …
-
Η σάλτσα αυτή σερβίρεται με νουά μοσχάρι σε φέτες και κρέας βραστό.
-
Υλικά 4 κουταλιές φρούτου κοφτές βούτυρο 4 κουταλιές σούπας στρογγυλές αλεύρι 4 φλυτζάνια χλιαρό γάλα 3 κρόκους αυγών χτυπημένους αλάτι, πιπέρι 3 κουταλιές …
-
Υλικά 8 κουταλιές φρούτου κοφτές Βούτυρο 3 κουταλιές σούπας στρογγυλές αλεύρι 4 φλυτζάνια χλιαρό γάλα 3 κρόκους αυγών κτυπημένους αλάτι, …
-
Υλικά 10 κουταλιές φρούτου κοφτές Βούτυρο 10 κουταλιές σούπας στρογγυλές αλεύρι 4 φλυτζάνια χλιαρό γάλα 3 κρόκους αυγών χτυπημένους αλάτι, πιπέρι …
-
Μία απλή συνταγή για μπεσαμέλ χωρίς κόπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα φουρνιστά σας νόστιμα πιάτα, η συνταγή αυτή δεν …