Ζωμός λαχανικών για το μαγείρεμα Αντώνης
Στις περισσότερες συνταγές που διαβάζουμε γράφουν για ζωμούς . Σίγουρα είναι πολύ νόστιμο όπου μπεί ο ζωμός , όμως πόσο …
Στις περισσότερες συνταγές που διαβάζουμε γράφουν για ζωμούς . Σίγουρα είναι πολύ νόστιμο όπου μπεί ο ζωμός , όμως πόσο …
Μία εύκολη και απλή σάλτσα με βάση την ντομάτα, χρήσιμη για (σχεδόν) κάθε φαγητό που φτιάχνετε στο σπίτι. Μία “καθημερινή” …
Αυτό που την κάνει ιδιαίτερη είναι το άρωμα της χάρη στο κρασί, τα λίγα λαχανικά που δίνουν γλύκα κι έξτρα …
Η αγαπημένη σάλτσα των ζυμαρικών και όχι μόνο… Υλικά: 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, μέτριο, ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες …
Υλικά – 2 κ.σ. ελαιόλαδο – ¼ φλ. τσ. βούτυρο – 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο – 4 καρότα ψιλοκομμένα …
Τη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια …
Υλικά Κιμάς 600 γρ Μπέικον 100 γρ ψιλοκομμένο Κρεμμύδι ξερό 1 1/2 τεμ ψιλοκομμένο Καρότα 2 τεμ ψιλοκομμένα Σέλερι 2 …
Η συνταγή αποτελεί μέρος του χριστουγεννιάτικου μενού 2011 του Jamie Oliver. Υπέροχη σάλτσα που “δένει” με τη χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα (αλλά …
Όλοι γνωρίζουν το Πέστο αλά Τζενοβέζε, την πράσινη σάλτσα από βασιλικό και σκόρδο, που αποτελεί σύμβολο της κουζίνας της Λιγουρίας. …
Βασική συνταγή για σκούρο ζωμό βοδινού. Τον χρησιμοποιούμε για να ενισχύσουμε την γεύση σε μαγειρευτά, σάλτσες, σούπες αλλά και σαν …