Εκλέρ ~ Eclairs
Υλικά ζύμης εκλέρ ή σου: 1 κούπα (240 ml) νερό 1/2 κούπα βούτυρο λίγο αλάτι 4 αυγά 1 κούπα αλεύρι …
Υλικά ζύμης εκλέρ ή σου: 1 κούπα (240 ml) νερό 1/2 κούπα βούτυρο λίγο αλάτι 4 αυγά 1 κούπα αλεύρι …
Υλικά Καραμέλα 200 γρ. ζάχαρη 80 γρ. νερό 80 γρ. γλυκόζη Σοκολάτα 600 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 600 …
Υλικά – 2 κ.σ. καφές φίλτρου σκόνη – ½ φλιτζάνι γάλα πλήρες ή κρέμα γάλακτος – 3 κ.σ. σιρόπι γλυκόζης …
Υλικά 200 γρ. γάλα φρέσκο πλήρες 400 γρ. ζάχαρη 50 γρ. γλυκόζη 200 γρ. κουβερτούρα με 68%-72% κακάο, τεμαχισμένη σε …
Υλικά 250 γρ. ζάχαρη 330 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 250 γρ. γλυκόζη 200 γρ. σοκολάτα γάλακτος, ψιλοκομμένη 10 γρ. …
Υλικά 250 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο 250 γρ. ταχίνι 50 γρ. γλυκόζη 50 γρ. μαύρο ρούμι τρούφα για επικάλυψη
Ένα γλυκάκι είναι ό,τι πρέπει για να αρχίσουμε την ημέρα μας! Σοκολάτα και φουντούκια συνυπάρχουν σε έναν πειρασμό που δεν …
Τι κι αν κάνει κρύο έξω, εμείς δοκιμάζουμε σοκολατένιες καραμέλες και λέμε ιστορίες στο τζάκι! Μια γλυκιά απόλαυση που λιώνει …
Υλικά Βούτυρο 20 γρ. Ζάχαρη 300 γρ. Κρέμα γάλακτος 380 γρ. Γλυκόζη 250 γρ. Σοκολάτα γάλακτος 300 γρ.θρυμματισμένη …
300 γρ. κατεψυγμένα φραμπουάζ (raspberries) 30 γρ. ζάχαρη άχνη 400 γρ. κουβερτούρα καλής ποιότητας 170 ml κρέμα γάλακτος (με 35% …
Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου λοιπόν, σας προτείνω μια ωραία και εύκολη συνταγή για τρουφάκια σοκολάτας. Με τραγανά coco …
Υλικά (για 1.200 γραμμάρια σοκολατάκια με επικαλυψη σοκολάτας γάλακτος:: 270 γρ. κρέμα γάλακτος 65 γρ. ζάχαρη σε σιρόπι 10 γρ. …
Το φοντάν σοκολάτας, έχει επικρατήσει στην Ελλάδα ως “σουφλέ σοκολάτας”. Δεν είναι όμως σουφλέ, γιατί δεν παρασκευάζεται σαν σουφλέ και …