Μια διαφορετική προσέγγιση στις τεχνικές για μαρμελάδες
www.asproylas.gr
Σήμερα σας παρουσιάζω ένα άρθρο γραμμένο από το σύζυγο μετά από αναζητήσεις του στο διαδίκτυο για τη βελτίωση των τεχνικών …
Σήμερα σας παρουσιάζω ένα άρθρο γραμμένο από το σύζυγο μετά από αναζητήσεις του στο διαδίκτυο για τη βελτίωση των τεχνικών …
Πολλές φορές, μια απροσεξία κατά την αποστείρωση ή το γέμισμα των βάζων μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στα γλυκά και …
Η ζάχαρη που περιέχουν οι μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού λειτουργεί ως συντηρητικό. Γι’ αυτό και η διάρκεια ζωής …
Πλένουμε με ζεστό νερό και σαπούνι τα βάζα, τα καπάκια και τα λάστιχα από τα γυάλινα βάζα. Τα στραγγίζουμε καλά …