ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 μεγάλο κατεψυγμένο καλαμάρι (το δικό μου ζύγιζε 850 γρ.) 1 γεμάτη κ. σούπας σόδα μαγειρικής ΓΙΑ ΤΗ …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 μεγάλο κατεψυγμένο καλαμάρι (το δικό μου ζύγιζε 850 γρ.) 1 γεμάτη κ. σούπας σόδα μαγειρικής ΓΙΑ ΤΗ …
Μία πολύ νόστιμη συνταγή που συνοδεύεται θαυμάσια με ούζο ή τσίπουρο. Υλικά: 5 καλαμάρια μεγάλα φρέσκα ή κατεψυγμένα (εναλλακτικά χρησιμοποιούμε …
Ένα πιάτο που “μυρίζει θάλασσα”!
Υλικά: 4 καλαμάρια μέτρια 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 8 κ.σ. ρύζι καρολίνα 1/2 φλ.τσ. μαϊντανό ψιλοκομμένο …
2 καλαμάρια x 200 γρ. έκαστο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο σπασμένη 1 κρεμμύδι 1/2 πράσο 1 κόκκινη πιπεριά …
1 kg. καλαμάρια μεγάλου μεγέθους κατάλληλα για γέμισμαΓια τη γέμιση: 1/3 φλ. κρασί λευκόΑλάτιΡίγανη (για το σερβίρισμα)Πάπρικα (για το σερβίρισμα)Φρεσκοτριμμένο …
Μια σαρακονιαστή και όχι μόνο συνταγή με πολλή νοστιμιά! Ακολουθήστε πιστά τα βήματα και θα μας θυμηθείτε! Συνοδεύει τέλεια μεζέδες …
Υλικά συνταγής 6 μεγάλα καλαμάρια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα ½ πράσο ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο 3 …
Μην σας πτοήσει το μακροσκελές της εκτέλεσης, δοκιμάστε τα και δεν θα χάσετε!Υλικά: Για την γέμιση: 5 καλαμάρια 1/3 φλ. …
Όταν το σπανάκι γεμίζει το καλαμάρι! Υλικά Καλαμάρια – 5 μεγάλα Σπανάκι φρέσκο – 300 γρ Κρεμμύδι – 1 ξερό …