ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΤΕΛΕΙΟΣ ΜΕΖΕΣ
cretatrapezomata.blogspot.com
Για να γίνει το χταπόδι μας όπως στα κάρβουνα, θα το βράσουμε πρώτα, και μετά στη λαδόκολλα, και στο γκριλ …
Για να γίνει το χταπόδι μας όπως στα κάρβουνα, θα το βράσουμε πρώτα, και μετά στη λαδόκολλα, και στο γκριλ …
Με αρχηγική θέση στην όμαδα των υπέρτατων ουζομεζέδων και με αρώματα Ελλάδας, ο ύμνος στην γεύση που ονομάζεται γαρίδες σαγανάκι …
Καλαμάρια ψητά στο μαντέμι ή στα κάρβουνα! Ένας πεντανόστιμος μεζές…