Γαρίδες με σάλτσα και ρούμι
Καθαρίζουμε μόνο το κέλυφος από τις γαρίδες και τις πλένουμε καλά. Τις σωτάρουμε σε καυτό ελαιόλαδο για 2 λεπτά την …
Καθαρίζουμε μόνο το κέλυφος από τις γαρίδες και τις πλένουμε καλά. Τις σωτάρουμε σε καυτό ελαιόλαδο για 2 λεπτά την …
700γρ καλαμάρι κομμένο & καθαρισμένο Kallimanis 350 γρ. ρύζι μακρύκοκκο 220 γρ. κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 140 γρ. κόκκινη …
700 γρ καλαμάρι κομμένο & καθαρισμένο Kallimanis 350 γρ. ρύζι μακρύκοκκο 220 γρ. κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 140 γρ. …
Υλικά (για 4 μερίδες): 1 kg. γαρίδες καθαρισμένες (αν θέλω κρατάω και τα κεφάλια) 2 πιπεριές κέρατα σε μεγάλα κομμάτια …
Περιχύνουμε τα καψαλισμένα χτένια με λεμόνι, κρέμα και μπόλικο εστραγκόν για ένα ντελικάτο πιάτο, που είναι νοστιμότατο ανακατεμένο με ζυμαρικό.Για …
Τα γιουβαρλάκια, τσι όπως δεν τα έχουμε ξαναδοκιμάσει. Υλικά 1 φλιτζάνι ρύζι arborio ή καρολίνα 6 κούπες ζωμός λαχανικών 1/2 …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,½ κ. καλαμαράκια ½ κ. baby πατάτες 6 σκελ. σκόρδο 40 γρ. ελαιόλαδο Άλτις 30 …