Θράψαλα κρασάτα
Υλικά 1 κ. θράψαλα 5-6 κρεμμύδια 1/2 κουτί συμπυκνωμένος ντοματοχυμός 1 φ. τσαγιού ροζέ κρασί λάδι αλάτι πιπέρι Υλικά : …
Υλικά 1 κ. θράψαλα 5-6 κρεμμύδια 1/2 κουτί συμπυκνωμένος ντοματοχυμός 1 φ. τσαγιού ροζέ κρασί λάδι αλάτι πιπέρι Υλικά : …
Υλικά 1 κ. θράψαλα μικρά 1,2 κ. σπανάκι 4-5 ντομάτες ώριμες 1 ξερό μεγάλο κρεμμύδι 2 πράσινες πιπεριές 1 πιπεριά …
Υλικά: 1 5-1 7 κ. Θράψαλα (5 τεμχ τα δικά μας…) 125 γ. Ρύζι 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 σκελίδες …
Πεντανόστιμα και χορταστικά καλαμάρια ή θράψαλα που ακόμη και χωρίς άλλη πρόσθετη συνοδεία είναι τέλεια.
Ποιός είπε οτι η νηστεία είναι άνοστη??? Ε??? Ποιός???
Ένα απίθανο πιάτο με ασυνήθιστο αλλά πολύ ωραίο συνδυασμό πορτοκαλιού με τα θράψαλα που θα σας εντυπωσιάσει.Υλικά: 1 κ. θράψαλα 1/3 φλ. …
Πολύ εύκολο και νόστιμο φαγητό! 1 κιλό καλαμάρια ή θράψαλα, 500 γραμ. χυμό ντομάτας, 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, 2 κρεμμύδια …
Ωραίο φαγητό για το οικογενειακό τραπέζι της Κυριακής εν μέσω νηστείας. Υλικά: 1 κ. θράψαλα περίπου 1 κ. πατάτες …
Υλικά : 3 μεγάλα καλαμάρια θράψαλα 3 φλυτζάνια του ελληνικού καφέ ρύζι(μισή ποσότητα καρολίνα και μισή μπασμάτι) 2 καρότα τριμμένα …
Υλικά 200 γρ. θράψαλα ½ φλ. ελαιόλαδο 2 λεμόνια 1 Κ.ΓΛ. μουστάρδα Λίγο αλάτι
Τα Θράψαλα είναι ξαδέρφια με τα καλαμάρια, έχουν πολλές ομοιότητες με αυτά αλλά και διαφορές. Τα ξεχωρίζουμε από τα δέκα …
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. ταλιατέλες (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 500γρ. …
Υλικά συνταγής 1 κιλό θράψαλα 1 φλιτζ. ρύζι κίτρινο 500γρ. κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 400γρ. ντομάτες …
Υλικά 300 γρ. θράψαλα ¼ φλ. Ελαιόλαδο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κ.σ. μουστάρδα 3 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο Χυμό από …
Υλικά:1 κιλό θράψαλα 1/2 ποτήρι κρασί 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 ποτήρι σάλτσα ντομάτας αλάτι πιπέρι 2 φύλλα δάφνης μπαχάρι 1/2 …
Συνταγή της μαμάς μου. 1 κιλο καλαμαρια η θραψαλα καθαρισμενα και κομμενα σε κομματια 3 μεγαλα κρεμυδια σε φετες κομμενα …
Νόστιμο,νηστίσιμο,εύκολο και παραδοσιακό! Το παρεξηγημένο θράψαλο είναι μια γευστική και χορταστική λύση για το τραπέζι μας. Σήμερα σας το παρουσιάζω …