Καβούρι πικάντικο
Υλικά για 4 άτομα – 500 γρ. Καβούρια – 1 κουτί ξερό κολιαντρό – 1 κουταλάκι θυμάρι – 2-3 …
Υλικά για 4 άτομα – 500 γρ. Καβούρια – 1 κουτί ξερό κολιαντρό – 1 κουταλάκι θυμάρι – 2-3 …
Η δεύτερη συνταγή με γαρίδες αυτή τη βδομάδα είναι μια μικρή έκπληξη! Ένα πιάτο curry με προέλευση την Καραϊβική και …
Υλικά για 4 μερίδες 12 γαρίδες Νο2 καθαρισμένες (μόνο το κέλυφος) 300 γρ. καταΐφι ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ 150 γρ. λιωμένο βούτυρο …
Υλικά για 4 μερίδες 1 κιλό καβούρια 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο 6 ψιλοκομμένες φρέσκες chili πιπεριές …
1 kg. καλαμάρια μεγάλου μεγέθους κατάλληλα για γέμισμαΓια τη γέμιση: 1/3 φλ. κρασί λευκόΑλάτιΡίγανη (για το σερβίρισμα)Πάπρικα (για το σερβίρισμα)Φρεσκοτριμμένο …
Σουπιές μαγειρεμένες πολύ απλά, κρασάτες, αλλά χωρίς κόκκινη σάλτσα, και καρυκευμένες με έναν συνδυασμό εξωτικών μπαχαρικών. Το μαροκινό λεμόνι τουρσί …
Αυτή η ανάρτηση θα μπορούσε να έχει ως τίτλο “πως η Ξανθή έφαγε καρύδα”.Είναι όμως ένα πιάτο από τη διεθνή …
500 γρ. μεγάλες γαρίδες ξεφλουδισμένες και καθαρισμένες 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλιά χυμός λάιμ 1,8 κουταλάκι πιπέρι μαύρο 1 μεγάλο …
Στις κουζίνες της Ασίας έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία, όπως και να το κάνουμε. Τα πιάτα τους είναι εξωτικά και πολύ …
Μάλλον ασυνήθιστος συνδυασμός για την Ελληνική κουζινα. Η έμπνευση ήρθε παλι απο την Ιταλική κουζίνα και αφού δοκιμάσαμε τις πολύ …