Γαρίδες με Pesto
Πολλά έχουν γραφτεί για την αγαπημένη σάλτσα των Ιταλών, το Pesto, που ωστόσο έχει κατακτήσει και τις καρδιές πολλών από …
Πολλά έχουν γραφτεί για την αγαπημένη σάλτσα των Ιταλών, το Pesto, που ωστόσο έχει κατακτήσει και τις καρδιές πολλών από …
ΥΛΙΚΑ: 12 τεμ.μεγαλες γαριδες Χοντρο αλάτι λαδολεμονο Για το λαδολεμονο : χυμό από 2 λεμόνια. 1 φλυτζανι ελαιόλαδο Εκτελεση: …
Ο όρος Carpaccio – Καρπάτσο αναφέρεται σε ένα Ιταλικό πιάτο, το οποίο περιλαμβάνει λεπτοκομμένες, σχεδόν διαφανείς, φέτες ωμού ή ελάχιστα …
Ενα βήμα παραπάνω κάνει το απλό εξαιρετικό!…
Αντιμετώπισέ το όπως θες: και ως μεζέ το τρως και ως πλήρες γεύμα αν το συνοδεύσεις με ψωμί και σαλάτα. …
Για ούζο παντός καιρού και ειδικά για χαλαρή λιακάδα στη βεράντα, κάνει όμως και για γκουρμέ πλαίσιο νηστείας και προσευχής …
Η παρουσία των τριμμένων τυριών είναι για όσους δεν νηστεύουν. Για όποιους πάλι νηστεύουν, σας δίνω μία συνταγή για χορτοφαγικό …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 91” 18/03/2013 ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΜΕ ΠΡΑΣΟ ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ
Υλικά 1 χταπόδι περίπου 1.200 γρ. 1/2 λίτρο νερό 100 ml ξύδι λευκό 2 δαφνόφυλλα 3 κόκκους πιπέρι Για το …
Υλικά για 4 άτομα 1 κιλό φρέσκα καλαμάρια (που φυσικά θα καθαριστούν και θα πλυθούν ανάλογα) 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι …