Απίθανο γλυκάκι με Σιροπιαστό παντεσπάνι ινδικής καρύδας κ κρέμας !!
Υλικά 1,5 κούπα ινδοκαρυδο, 1,5 κούπα φαρίνα, 1 κγ μπεικιν, 23 κούπας βούτυρο, 1κουπα Ζάχαρης, 3 αυγά χωρισμένα, 23 κούτας …
Υλικά 1,5 κούπα ινδοκαρυδο, 1,5 κούπα φαρίνα, 1 κγ μπεικιν, 23 κούπας βούτυρο, 1κουπα Ζάχαρης, 3 αυγά χωρισμένα, 23 κούτας …
Υλικά: Παντεσπάνι 5 αβγά 125 γρ.ζάχαρη 125 γρ.αλεύρι 2 κ.γ μπέκιν πάουντερ 1 βανίλια 30 γρ.κακάο Σιρόπι 1 κούπα ζάχαρη …
Για το παντεσπάνι 180 γρ. βούτυρο μαλακό 180 γρ. ζάχαρη 3 μεγάλα αβγά 1 κ. γ. υγρή βανίλια 2 κ. …
Όπως πάντα πρόκειται για ένα ελαφρύ αλλά νόστιμο γλυκό .Ελαφρύ, αφράτο με λίγα αυγά ,ελαιόλαδο, και αρκετό γάλα.Ότι πιο απλό, …
Μια παλιά, παραδοσιακή συνταγή της γιαγιάς για να γλείφουν όλοι τα δάχτυλά τους. Ότι πρέπει και για όσους δεν τρώνε …
Υλικά: Για το σοκολατένιο παντεσπάνι κέικ 1 3/4 φλ. τσαγιού αλεύρι 2 φλ. τσαγιού ζάχαρη 3/4 φλ. τσαγιού κακάο 1 …
Ένα πολύ εμφανίσιμο ρολό με στολισμένο παντεσπάνι, γεμιστό με κρέμα τιραμισού…
Φράουλες κατακόκκινες, αρωματικές, ζουμερές, γλυκές ή υπόξινες, απαλές, ευαίσθητες, προκλητικές! Αγαπημένο φρούτο των chefs αφού το χρώμα και η χυμώδης …