Black forest με πραλίνα !!!
Για το παντεσπάνι…250 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου3/4 της κούπας κακάο άγλυκο2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις2 κ.γ. μπέικιν …
Για το παντεσπάνι…250 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου3/4 της κούπας κακάο άγλυκο2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις2 κ.γ. μπέικιν …
Mια παράδοση χρόνων στο σπίτι….Υπάρχουν τόσες παραλλαγές όση και η φαντασία μας….Κλείνει πάντα το χριστουγεννιάτικο γεύμα ή συνοδεύει τον εορταστικό …
Υλικά: 1 Garni, 250 ml κρύο γάλα, 2 έτοιμα παντεσπάνια εμπορείου σοκολάτας/κακάο, 1 κονσέρβα κομπόστα κεράσια, Λάγο μαρμελάδα βατόμουρου, νιφάδες …
Την συνταγή μου για ένα εντυπωσιακό και πολύ νόστιμο κορμό που συνηθίζω να φτιάχνω κάθε χρόνο τις γιορτινές μέρες, θα …
Μια πολύ εύκολη και εντυπωσιακή τούρτα που σίγουρα θα εντυπωσιάσει!!! 1 ζαχαρούχο γάλα 3 παντεσπάνια έτοιμα 1 συσκευασία ερμόλ ή …
Παραδόξως, τώρα που το σκέφτομαι, δεν έχω και πολλά να πω… το πράγμα δείχνει από μόνο του… Εσωτερικά, βελούδινη και …
Υλικά Για την βάση Βούτυρο 250 γρ. Καστανή ζάχαρη 200 γρ. Αυγά 5 τεμ. Άρωμα βανίλιας 2 κουταλάκια του γλυκού …
Εάν, κι εσείς αγαπάτε αυτόν τον γλυκόξινο συνδυασμό φρούτου, σοκολάτας και σαντιγύ, μην αργείτε… ελάτε μαζί μου στην κουζίνα για …