Πάβλοβα με μασκαρπόνε και φράουλες Παρλιάρου
www.steliosparliaros.gr
Υλικά Κρέμα 75 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 100 γρ. μέλι θυμαρίσιο 1 κλωναράκι βανίλιας 5 γρ. ζελατίνα (δηλαδή ένα …
Υλικά Κρέμα 75 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 100 γρ. μέλι θυμαρίσιο 1 κλωναράκι βανίλιας 5 γρ. ζελατίνα (δηλαδή ένα …
5 ασπράδια 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 150 γρ. ζάχαρη άχνη 1 πρέζα αλάτι Για το γαρνίρισμα 600 γρ. χτυπημένη κρέμα …
Είναι τόσο αέρινη, σοκολατένια και λαχταριστή, που επιβάλλεται να τη δοκιμάσετε! Κι αν αποφασίσετε να την εμφανίσετε σε τραπέζι, σας …