Πάβλοβα
υλικα για τη μαρεγκα ασπράδι από 5 μεγάλα αυγά 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 150 γρ. ζάχαρη άχνη μια πρέζα αλάτι …
Επιτέλους ήρθε η εποχή για τις απολαυστικές φράουλες. Γι’ αυτό τον λόγο ένα γλυκό που έχει συνδυαστεί με τις φράουλες …
Στην αναζήτησή μου για χρώμα, πλούσιες γεύσεις και αρώματα δημιουργήθηκε και αυτή η πάβλοβα με καραμελωμένο ανανά, τζίντζερ, καβουρδισμένα φουντούκια …
Υλικά 4 ασπράδια αυγών 1 κούπα ζάχαρη 1/4 κουταλάκι του γλυκού κρεμόριο (θα το βρείτε στα σούπερ μάρκετ στα μπαχαρικά. …
Υλικά Κρέμα 75 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 100 γρ. μέλι θυμαρίσιο 1 κλωναράκι βανίλιας 5 γρ. ζελατίνα (δηλαδή ένα …
H χειμωνιάτικη εκδοχή της πολυαγαπημένης Πάβλοβας, η οποία αντί για φρέσκα ανοιξιάτικα φρούτα του δάσους όπως φράουλες και μούρα ετοιμάζεται …
5 ασπράδια 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 150 γρ. ζάχαρη άχνη 1 πρέζα αλάτι Για το γαρνίρισμα 600 γρ. χτυπημένη κρέμα …
100 γρ. ασπράδι αυγού 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. ζάχαρη άχνη 1 βανίλια 30 γρ. φιστίκια κελυφωτά πούδρα 30 …
Πρίν λίγο καιρό είχαμε γευτεί την κλασσική πάβλοβα με τα φρούτα. Το επόμενο βήμα ήταν βέβαια να δοκιμάσουμε και την …
Ελαφριά και τέλεια, η πάβλοβα αποτελείται απο μία βάση μαρέγκας, πλούσια σαντιγύ και φρέσκα φρούτα εποχής…Για την διακόσμηση της πάβλοβα …
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΟΥΡΤΑ ΥΛΙΚΑ: 5 ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 150 gr ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ 150 …
Ένα υπέροχο, πανεύκολο, δροσερό και ανάλαφρο γλυκό που το σερβίρουμε στο ποτήρι. μαρέγκες έτοιμες ή σπιτικές φράουλες κομμένες σε κομμάτια …
Μόλις βάλεις στο στόμα σου την ευθραυστη μαρέγκα την ελαφρια κρέμα και τα φρέσκα ρόδια που συνθέτουν ένα ντελικάτο γλυκό …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,100 γρ. ζάχαρη 100 γρ. ζάχαρη άχνη 3 ασπράδια 20 γρ. κακάο 1 κ.γ ξύδι …
Αέρινο γλυκό, σαν πούπουλο! Υλικά 6 ασπράδια αυγού. 200 γραμμάρια ζάχαρη. 200 γραμμάρια άχνη. Άλλα 50 γραμμάρια άχνη. 250 κρέμα …
Για χάρη του γιόκα μου λοιπόν, σας κερνάω αυτό το γλυκό που βρήκα σε ένα αγγλικό περιοδικό αλλά δεν μπορώ …