Νηστίσιμη Πάβλοβα
Απορείτε? Και όμως όλα γίνονται. Δεν σας αποκαλύπτω ακόμη τα υλικά, θέλω να σας κρατήσω σε αγωνία. Η νηστεία καλή …
Απορείτε? Και όμως όλα γίνονται. Δεν σας αποκαλύπτω ακόμη τα υλικά, θέλω να σας κρατήσω σε αγωνία. Η νηστεία καλή …
Μια ελαφρώς διαφορετική εκδοχή της Πάβλοβα με φλοιό λεμονιού, καβουρδισμένα αμύγδαλα, σταγόνες σοκολάτας και διάφορα φρούτα του δάσους.
Επιτέλους ήρθε η εποχή για τις απολαυστικές φράουλες. Γι’ αυτό τον λόγο ένα γλυκό που έχει συνδυαστεί με τις φράουλες …
Υλικά Κρέμα 75 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 100 γρ. μέλι θυμαρίσιο 1 κλωναράκι βανίλιας 5 γρ. ζελατίνα (δηλαδή ένα …
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΟΥΡΤΑ ΥΛΙΚΑ: 5 ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 150 gr ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ 150 …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,100 γρ. ζάχαρη 100 γρ. ζάχαρη άχνη 3 ασπράδια 20 γρ. κακάο 1 κ.γ ξύδι …
Αέρινο γλυκό, σαν πούπουλο! Υλικά 6 ασπράδια αυγού. 200 γραμμάρια ζάχαρη. 200 γραμμάρια άχνη. Άλλα 50 γραμμάρια άχνη. 250 κρέμα …