Θεική τούρτα καραμέλας !!!
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:5 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου,155 γραμμάρια αλεύρι,125 γραμμάρια ζάχαρη,1 μπέικιΝ παουντερ,1 βανίλια
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:5 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου,155 γραμμάρια αλεύρι,125 γραμμάρια ζάχαρη,1 μπέικιΝ παουντερ,1 βανίλια
Υλικά για τη βάση μπισκότου. 150γρ.αλεύρι,80γρ.άχνη ζάχαρη, 40γρ.αμύγδαλο ωμό αλεσμένο σε σκόνη, 125γρ. βούτυρο κομμένο σε μικρά κομμάτια, 1 κρόκο …
Υλικά: Παντεσπάνι 5 αβγά 125 γρ.ζάχαρη 125 γρ.αλεύρι 2 κ.γ μπέκιν πάουντερ 1 βανίλια 30 γρ.κακάο Σιρόπι 1 κούπα ζάχαρη …
Συνταγή και φωτογραφία απο την Σόφη Τσιώπου Υλικά: Για το παντεσπάνι 5 αυγα 125 γρ.ζάχαρη 125 γρ.αλεύρι 2 κ.γ μπέικιν …
Ο καλλιτέχνης Ιχθύς θα ξετρελαθεί με το κέικ μπανάνα με καραμέλα και τυρί κρέμα. Η καραμέλα του δίνει αυτή τη …
Η απόλυτη καραΜΕΛΕΝΙΑ τούρτα!
Ένα υπέροχο δροσερό γλυκάκι προερχόμενο απ την Αραβία. Άλλο ένα μαγικό γλυκάκι τόσο στην παρασκευή του όσο και στη γεύση …
Όταν το ζαχαρούχο γάλα μετατραπεί σε… καραμέλα (!) δίνει μια εντελώς μοναδική γεύση στο γλυκό που μπαίνει. Δοκιμάστε το!