Τούρτα σοκολάτας με μασκαρπόνε
Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν καλά πόσο μου αρέσει η βανίλια, αυτή τη φορά όμως έφτιαξα μια σοκολατένια τούρτα στα γενέθλια …
Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν καλά πόσο μου αρέσει η βανίλια, αυτή τη φορά όμως έφτιαξα μια σοκολατένια τούρτα στα γενέθλια …
Υλικά 250 γρ βούτυρο 200 γρ σοκολάτα κουβερτούρα 2 κούπες κρυσταλλική ζάχαρη 1 και 1/3 κούπας νερό 3/4 κούπας αλεύρι …
Ένα κέικ, σοκολατένιο και αφράτο και μια βουτυρόκρεμα βανίλιας που περιέχει τυρί-κρέμα αλλά και μια κρέμα, τύπου ζαχαροπλαστικής (αν και …
Μια πολύ εύκολη τούρτα με πανκέικς, μερέντα και σαντιγί. 1,5 φλυτζανι αλευρι, αν θα βάλετε φαρίνα θα αφαιρέσουμε τη σοδα …
Είναι υπέροχη είναι σοκολατένια και είναι αφιερωμένη στην Mageirissa! 4 αυγά 150 γρ. ζαχαρη 80 γρ. αλέυρι που φουσκώνει μόνο …
Υλικά για την κρέμα Μερέντας 1 ζαχαρούχο γάλα κρύο 1 τενεκεδάκι μόρφατ κρύο 4 κουτ.σούπας .Μερέντα και λίγο επιπλέον Μερέντα …
4 αυγά (χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια) 150 γρ. ζάχαρη 80 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 35 γρ. …
Υλικά της συνταγής μας Για το σοκολατένιο παντεσπάνι 150 γρ. αλεύρι up (με μπέικιν) 50 γρ. κακάο 200 γρ. ζάχαρη …
Αφρατη,αερινη τουρτα με μους λευκης σοκολατας,πραλινας και γαλακτος. Σταγονες σοκολατας,φυστικι Αιγινης και γλασαρισμενα κερασακια ολοκληρωνουν την φανταστικη αυτη τουρτα. Αν …
Δύο σοκολατένιες τροφαντές στρώσεις παντεσπάνι, ανάμεσά τους ολόλευκη πλούσια κρέμα μασκαρπόνε και για επικάλυψη λαχταριστή γκανάζ μαύρης σοκολάτας. Θεϊκό επιδόρπιο …
Υλικά Για το παντεσπάνι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 1 1/2 ποτήρι κοσκινισμένη Ζάχαρη 1 ποτήρι Αυγά 4 Κακάο 3 κουταλιές σούπας κοσκινισμένο …
Και μια τούρτα για γεννέθλια με κρέμα βανίλιας-σοκολάτας. Πολύ εύκολη και νόστιμη. Υλικά για το σοκολατοκέικ 2 κούπες αλεύρι φαρίνα …
8 αυγά 2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 2 κούπες ζάχαρη 2 βανίλιες 2-3 κουτ. σούπας κακάο 2 κουτιά …
Υλικά Για το παντεσπάνι Αυγά 4 Ζάχαρη 1 ποτήρι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 1 1/2 ποτήρι κοσκινισμένη Κακάο 3 κουταλιές σούπας Βανίλια …
Υλικά Για το παντεσπάνι Αυγά 4 Ζάχαρη 1 ποτήρι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 1 1/2 ποτήρι κοσκινισμένη Κακάο 3 κουταλιές σούπας Βανίλια …
Υλικά Για το παντεσπάνι Αυγά 4 Ζάχαρη 1 ποτήρι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 1 1/2 ποτήρι κοσκινισμένη Κακάο 3 κουταλιές σούπας Βανίλια …
Υλικά Για το παντεσπάνι Αυγά 2 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 1/2 ποτήρι νερού Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 1/2 ποτήρι νερού Βανίλια …
Υλικά Για την κρέμα Σαγκουίνια 500 γρ τον χυμό τους Καλαμποκάλευρο 100 γρ Ζάχαρη 280 γρ Βούτυρο 120 γρ Λικέρ …
Υλικά Για το παντεσπάνι Αυγά 4 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 1 ποτήρι νερού Φαρίνα κόκκινη 1 1/2 ποτήρι νερού …