FRAISIER (ΦΡΕΖΙΕ) ME ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΦΡΑΟΥΛΑ
www.chefonair.gr
150 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη 150 γρ. ζάχαρη άχνη 150 γρ. ασπράδια αβγού 40 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 250 γρ. Αrla …
150 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη 150 γρ. ζάχαρη άχνη 150 γρ. ασπράδια αβγού 40 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 250 γρ. Αrla …
3 ασπράδια 125 γρ. ζάχαρη 125 γρ. ζάχαρη άχνη 2 πρέζες αλάτι 1 συσκευασία παγωτό φράουλα 900ml λίγη άχνη για …
Υλικά Για την μαρέγκα 7 ασπράδια 14 κ.σ. ζάχαρη 1 κ.σ. ξύδι Για την Κίτρινη κρέμα 1/2 λ. γάλα 180 …