Cheesecake black forest Παρλιάρου
Δύο αγαπημένα γλυκά ενώνονται για να δημιουργήσουν μια γευστική εμπειρία! Αυτό το cheesecake black forest κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο με …
Δύο αγαπημένα γλυκά ενώνονται για να δημιουργήσουν μια γευστική εμπειρία! Αυτό το cheesecake black forest κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο με …
Παραδοσιακή, πλέον, τούρτα της γερμανικής ζαχαροπλαστικής, έκανε την εμφάνιση της στις αρχές του 19ου αιώνα. δεν έμοιαζε βέβαια και πολύ …
Υλικά Παντεσπάνι 40 gr. αλεύρι φαρίνα 100 gr. ζάχαρη 4 αυγά 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν 1 βανίλια Σιρόπι 100 …
Ανάλαφρη κρέμα βουτύρου και τυριού, στη γέμιση και για επικάλυψη αφράτη σαντιγύ καλυμμένη με απολαυστική σοκολάτα. Φίνα γεύση κλεισμένη σε …
Για το κέικ: 4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 2 κούπες ζάχαρη 3 κούπες αλεύρι 250γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 κ.σ. μπέικιν …
Η τουρτα εμπνευστηκε απο την Adi Klinghofer, μια επαγγελματία ζαχαροπλαστισα από το ισραήλ η οποία από οτι ξερω ήταν η …
Mια παράδοση χρόνων στο σπίτι….Υπάρχουν τόσες παραλλαγές όση και η φαντασία μας….Κλείνει πάντα το χριστουγεννιάτικο γεύμα ή συνοδεύει τον εορταστικό …
Υλικά (για παντεσπάνι) 180 γραμμάρια αλεύρι 170 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική 50 γραμμάρια κακάο ή σοκολάτα σε σκόνη 4 αυγά μεγάλα …
Ένα υπέροχο πεντανόστιμο και πολυυυυυ εύκολο κορμό σας έχω σήμερα, για να γλυκαθείτε μέρα που είναι.Απλά υλικά, απλός κι αυτός,αλλά πολύ πολύ …
Μοντέρνα έκδοση της σεράνο που έτρωγα όταν ήμουν μικρή από τον Στέλιο Παρλιάρο με μερικές δικές μου αλλαγές!
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ 7 αυγά 7 κ.σ κοφτές αλεύρι 7 κ.σ κοφτές ζάχαρη 3 κ.σ γεμάτες κακάο 1 βανίλια …
Αυτή είναι η δεύτερη συνταγή για τα Food Blog Awards από το ΒΗΜΑ Gourmet! Όλοι ξέρουμε για τις τέλειες τηγανίτες, …
΄Ενα γλυκό που μοιάζει με κέζε κούχεν αλλά δεν είναι, μοιάζει μόνο στη γεύση.
Υλικά Για ένα παντεσπάνι (Πρέπει να κάνετε τρία) 4 μεγάλα ασπράδια 5 κ.σ. ζάχαρη 7 κ.σ. αλεσμένα καρύδια 1 κ.σ. …
Τούρα Τιραμισου απλή και νόστιμη. ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ 5 αυγά xωρισμένα κρόκοι με ασπράδια 1 φλ/να του τσαγιού ζάχαρη 1 φλ. τζ. …
Αμαρτωλή σοκολάτα, φρούτα στο χρώμα του έρωτα και ακαταμάχητη κρέμα σε έναν γλυκό συνδυασμό. Φυσικά σε σχήμα καρδιάς. Ιδανικό επιδόρπιο …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ 7 αυγά 7 κ.σ κοφτές αλεύρι 7 κ.σ κοφτές ζάχαρη 3 κ.σ γεμάτες κακάο 1 βανίλια …
Ανάλαφρη κρέμα βουτύρου και τυριού, στη γέμιση και για επικάλυψη αφράτη σαντιγύ καλυμμένη με απολαυστική σοκολάτα. Φίνα γεύση κλεισμένη σε …
Αφράτη τούρτα με γεύση φουντουκιού. 5 αυγά 125 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική 125 γραμμάρια αλεύρι κοσκινισμένο 170 γραμμάρια ζάχαρη 170 γραμμάρια …
Τουρτα με παντεσπάνι απο τσάι matcha, βουτυροκρεμα mango και ganache λευκής σοκολατας με αμυγδαλοπαστα για τα γενεθλια μου