Στρατσιατέλα πάστα ταψιού !!!!
.Αφρατη με δικό μας παντεσπάνι χωρίς μίξερ, με Βελούδινη κρέμα, δροσερη, και με την υπέροχη γεύση Στρατσιατέλα. Δείτε την, φτιάξτε …
.Αφρατη με δικό μας παντεσπάνι χωρίς μίξερ, με Βελούδινη κρέμα, δροσερη, και με την υπέροχη γεύση Στρατσιατέλα. Δείτε την, φτιάξτε …
Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν καλά πόσο μου αρέσει η βανίλια, αυτή τη φορά όμως έφτιαξα μια σοκολατένια τούρτα στα γενέθλια …
Τι θα έλεγες για μια τούρτα φουλ σοκολατένια, χωρίς βούτυρο, αυγά, γάλα και ζάχαρη δεν χρειάζεσαι ούτε μίξερ. Θα την φτιάχνεις …
Ένας άκρως δροσιστικό, καλοκαιρινό γλυκό που δε φαντάζεστε πόσο εύκολα γίνεται! Ο αφράτος κορμός σοκολάτα-βύσσινο θα σας ξετρελάνει όχι μόνο …
υλικα για την κρεμα σοκολατας 600 γρ. γάλα 300 γρ. ζάχαρη 200 γρ. κουβερτούρα 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. κακάο …
Αυτή την εποχή τα γλυκά με φράουλες είναι ό,τι πιο ιδανικό αφού οι φράουλες είναι όπως ακριβώς πρέπει γι’ αυτό …
400 γρ. μπισκότα πτι-μπερ 100 γρ. σαβαγιάρ 250 γρ. αγελαδινό βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 1/2 ποτήρι του νερού …
Υλικά για στρογγυλή φόρμα με αποσπώμενα τοιχώματα 26 εκ.: Για την πάστα φιστικιού: 125 γρ. φιστίκι Αιγινης,καθαρισμένα απο το κέλυφος 50 …
Μία απίθανη τούρτα που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!
Δεν αντιστέκεται κανείς !!!
Υλικά συνταγής για το παντεσπάνι 2 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλιτζ. ζάχαρη ¾ φλιτζ. άγλυκο κακάο σε …
Καινούργιο σπίτι, καινούργια δουλειά, ένα σύντομο ταξίδι στην Αμερική και πολλά άλλα με κράτησαν μακριά από το μπλογκ. Αποφάσισα να …
Υπέροχη και πρωτότυπη πάστα ταψιού!
Εύκολο και νόστιμο γεμιστό ρολό.
Μια υπέροχη τούρτα σε γεύση και εμφάνιση! Για το κέικ θελουμε 3 αυγα μέτρια 150 γρ Ζαχαρη 1 βανιλια 125 …
Käsekuchen (Κέζε κούχεν) το αγαπημένο γερμανικό γλυκό, τώρα και με γιαούρτι αντί για τυρί Quark, πολύ νόστιμο και ξεχωριστό.
Πεντανόστιμη τούρτα με αφράτο υγρό κέικ και γέμιση cheesecake. 180 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 90 γρ. κακάο 1 …
Υλικά Για το παντεσπάνι Αλεύρι φαρίνα κόκκινο 1 ποτήρι νερού Ζάχαρη 1 ποτήρι νερού Αμυγδαλόψιχα 1/2 ποτήρι νερού Κακάο 3 …
Από τη Pastry Chef Όλγα Κωνσταντινίδου ,240 γρ. ηλιέλαιο 220 γρ. ζάχαρη 6 αβγά 340 γρ. αλεύρι για όλες τις …
Σιροπιαστή σοκολατίνα αφράτη, ζουμερή, φανταστική, θεϊκή σε γεύση και άρωμα δεν υπάρχει καλύτερη, δοκιμάστε τη και είμαι σίγουρος ότι κανείς …