FRAISIER (ΦΡΕΖΙΕ) ME ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΦΡΑΟΥΛΑ
www.chefonair.gr
150 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη 150 γρ. ζάχαρη άχνη 150 γρ. ασπράδια αβγού 40 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 250 γρ. Αrla …
150 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη 150 γρ. ζάχαρη άχνη 150 γρ. ασπράδια αβγού 40 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 250 γρ. Αrla …
Για το παντεσπάνι 180 γρ. βούτυρο μαλακό 180 γρ. ζάχαρη 3 μεγάλα αβγά 1 κ. γ. υγρή βανίλια 2 κ. …
ΥΛΙΚΑ Για τη βάση: 250 γρ. μπισκότα τύπου Digestive 50 γρ. βρώμη 80 γρ. βούτυρο Lurpak 50 γρ. ταχίνι Για …
250 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ 125 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 250 γρ. χυμό λεμονιού 270 γρ. ζάχαρη …