Πάστα Σεράνο – Πάστα ταψιού Σοκολατίνα
Για το παντεσπάνι 6 αυγά 90 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (6 κ 100 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις (6 κ …
Για το παντεσπάνι 6 αυγά 90 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (6 κ 100 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις (6 κ …
Είναι μια τούρτα επαγγελματική που μόνο σε καλά ζαχαροπλαστεία μπορείς να απολαύσεις κι αυτό το λέω μετά λόγου γνώσης. Πρόκειται …
500 γραμμάρια διάφορα ζυμαρικά πολύχρωμα (farfalle, fusilli, rigatoni, ruote, conchiglie, gobetti rigati κ 300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 100 γραμμάρια ντοματίνια …
Αυτός ο εντυπωσιακός κορμός σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού κλείνει υπέροχα ένα εορταστικό γεύμα και έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα: είναι εξαιρετικά …
Νομίζω πως από τις τούρτες που έχω φτιάξει κατά καιρούς, αυτή είναι μέσα στις ευκολότερες. Η κρέμα δεν έχει τίποτα …
Δύο αγαπημένα γλυκά ενώνονται για να δημιουργήσουν μια γευστική εμπειρία! Αυτό το cheesecake black forest κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο με …
Με γλυκό ξεκινάμε το νέο χρόνο μήπως και τον καλοπιάσουμε και είναι καλύτερος από τους δυο προηγούμενους. Γλυκό με κάστανο …
Παραδοσιακή, πλέον, τούρτα της γερμανικής ζαχαροπλαστικής, έκανε την εμφάνιση της στις αρχές του 19ου αιώνα. δεν έμοιαζε βέβαια και πολύ …
Πολτοποιούμε στον πολυκόφτη ταμαζί με τα ήδη τριμμένα καρύδια. Τοποθετούμε ένα τσέρκι διαμέτρου 24 εκ. σε πιατέλα και αδειάζουμε εκεί …
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Αυτή η συνταγή είναι η τελευταία πριν το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και, φυσικά, είναι γλυκιά, γιατί έτσι γλυκά πρέπει …
Γλυκά ψυγείου ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Λατρεύω να βλέπω στο τραπέζι μήλα, κυδώνια, κολοκύθες, πορτοκάλια και μανταρίνια να στρογγυλοκάθονται. Σήμερα, λοιπόν, θα …
Υλικά Για το παντεσπάνι 6 αυγά 6 κ.σ. ζάχαρη 1 φακελάκι βανίλια 6 κ.σ. (κοφτά) αλεύρι 4 κ.σ. κακάο 4 …
Το ευκολότερο και πεντανόστιμο Χριστουγενιάτικο τιραμισού!!! Ακόμα και οι φαν της σοκολάτας υποκλίνονται στην γευστική τελειότητα του τιραμισού, που συνδυάζει …
Υλικά: για 8 μπολάκια για την βάση: 1,5 πακέτα μπισκότα πτι μπερ 100γρ βούτυρο αγελάδος για την σαντυγί: 500γρ κρέμα …
Το λάιμ είναι το βασικό στοιχείο που δημιουργεί τα αρώματα και την ιδανική οξύτητα δίνοντας έντονα δροσερό γευστικό αποτύπωμα στο …
Να σας κακομαθω?????Έφτιαξα σούπερ ΣΠΈΣΙΑΛ κορμό FERRERO ROGHER!!!! ΣΥΝΤΑΓΉ:: Υλικα_ 250 γρ κρέμα γάλακτος πλήρες, 400 γρ Μερέντα, 1 και …
.Αφρατη με δικό μας παντεσπάνι χωρίς μίξερ, με Βελούδινη κρέμα, δροσερη, και με την υπέροχη γεύση Στρατσιατέλα. Δείτε την, φτιάξτε …
Υλικά Για το παντεσπάνι 6 αυγά 90 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (6 κ.σ) 100 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις (6 …